Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Intimtölcsér szülés után?

Intimtölcsér szülés után?

Figyelt kérdés
Előtte Lady’s cupot használtam, de az sajnos elkezdett szivárogni. Megrendeltem a Merula kisebbik verzióját, de sajnos borzalmas, ha ki is rúgja magát, erős alhasi fájdalom kíséri, ha egyáltalán szétnyílik. Mit ajánlotok egy természetes szülés után, ami nem ez a 2 márka?
2022. febr. 8. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyènileg kell kitapasztani. Nekem szülès előtt Mooncuponm volt, utàna először egy Merulàt hasznaltam. Valamennyire visszaerősìtette az izmaimat, most egy Organicupom van.

A mehszajad magassàgàtol es az izmaid erőssègètől függ, hogy milyen kehely lesz megfelelő.

Az eredeti intimkehely ès mosibetet Magyarorszàg facebook csoportban van egy tàblazat, ami alapjàn könnyebb vàlasztani.

2022. febr. 8. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, es az elèg hìrhedt èrzes, mikor a merula a mèhszajadra szìvja magàt, nem vagy egyedül evvel :D
2022. febr. 8. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Merula van, és nekem működik (csak akkor fáj, ha rossz "irányba" nyílt ki, kicsit elfordulva a hüvelyfal felé), régebben volt egy Jasmin nevezetű márkától tölcsérem, de azt annyira nehéz volt kibányászni, hogy valami elképesztő, cserébe viszont felhelyezni is könnyű volt és amíg bent volt, addig szuperül is működött.

Én is amondó lennék, hogy nézz utána az említett csoportokban, illetve próbálj ki többfélét, hátha megtalálod ami igazán hozzád illik.

2022. febr. 8. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
Nekem Saalt Soft kelyhem van, az utóbbi időben annyira nem voltunk jóban, úgyhogy kíváncsi vagyok hogy fog működni mikor megjön legelőször így a második szülés után. Ha továbbra sem lesz az igazi (hosszú ideig az volt pedig) akkor egy nagy kék Loulout néztem ki magamnak, a rózsaszínt anno nagyon szerettem csak egy kicsit kemény volt, vagy esetleg egy nagy fekete Nomait. Az, hogy neked melyik lesz jó az próba szerencse, ha a Merula görcsöltet akkor egy puhább, léglyukas kelyhet próbálj ki esetleg, Emillán van amúgy teszt, hogy melyiket javasolja a paramétereidhez. Amelyik kehely pedig nem jött be azt simán el tudod adni a FB csoportban.
2022. febr. 8. 22:54
 5/5 babyboom567 ***** válasza:

Csak óvatosan a tölcsérrel szülés után(meg úgy általában is)

Nekem pl méhsüllyedésem lett(senki sem szólt szülés után,hogy erre hogy kell vigyázni),és a kehely nagyon sokat rontott rajta.Mire kiderült mi bajom van(miért szivárog a kehely,miért ázik át minden tampon rögtön stb)addigra már a méhszáj a hüvelyben volt,műteni kéne.Csak jött a covid,és mindent halasztottak/halasztanak.Most meg már extrém rossz a helyzet:-(

2022. febr. 9. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!