Hogy legyen újra nő szülés után?
Nagyon sok teendő van a gyerekkel és a háztartással, ami azért baj, mert nem bírom a monotonitást, és szeretek lustálkodni, szeretek egy fáradt nap után semmit se csinálni, de gyerek mellett nyilván nem lehet.
És ez rámegy szép lassan a házasságomra, mert nem tudok nő lenni. Nem szeretek már csinos lenni, nem merek új pózokat kipróbálni, mert eléggé negatív irányba változott a testem, amin nem lehet javítani, csak plasztikai műtétekkel, ami rengeteg pénzt elvinne.
Őőő, csak én nem értem hogy a második bekezdés hogyan következik az elsőből? :D
A legtöbb dolog elhatározás kérdése, egy hete szültem meg a második babánkat, köszönöm, de én nő vagyok, csinos vagyok, ma is sminkeltem, adok magamra és igenis megtaláltam és megtalálom minden nap azt az időt amit magamra tudok szánni. Az pedig rég rossz ha saját magad miatt annyira alacsony az önbecsülésed, hogy az már ráment a szexre is. Keress fel szakembert aki mentálisan összerak, aztán kezdj el edzeni, törődni magaddal és menedzseld egy fokkal okosabban az idődet. Segíts magadon Isten is megsegít!
Miért monotonak a napjaid? Ki lehet mozdulni, lehet programokat csinálni.
Ja, hogy kicsit több erőfeszítés.. Ez van!
Az meg, hogy erre figod, hogy gyerek után már sz@rsz a férjedre, szexre.. Sokat elárul rólad.
Ha most nem vagy nő, akkor eddigse voltál az, csak szépen eljátszottál egy szerepet, hogy elvegyenek és gyereket csináljanak neked.
2!
Mondjuk úgy, hogy annyira elfarad a gyerek gondozasaban és a háztartásban, hogy nincs energiája magára.
"egy hete szültem meg a második babánkat, köszönöm, de én nő vagyok, csinos vagyok, ma is sminkeltem, adok magamra és igenis megtaláltam és megtalálom minden nap azt az időt amit magamra tudok szánni"
Egy hetes gyerek mellett még én is megtaláltam az időt erre, na egy kúszó-mászó, mindent megfogdosó, lábadba csimpaszkodó és síró 8 hónapos mellett ez már kihívás.
Én meg soha annyira nőiesnek nem éreztem még magam mint terhesen meg kisgyerekes anyaként.
Pedig néztem màr ki jobban is.
Le lett pontozva, pedig csak a fejedben kell rendet tenni.
Prioritások.. vannak a muszáj dolgok.. nekem kikpvsolódás a smink, a tus.. a hajformázás.. ez a lustálkodásom ( smink nélkül is lehet nő és nőies egy nő!)
Ruha: időben mindegy, hogy harisnyát vagy leggingset hosszított pulcsival/ pulóverruhàval vagy kitérdesedett mackóval veszek fel, vagy nyáron nyári ruhát vagy valami formátlan darabot.
Torna: nagyon durva eredméneket lehet elérni.. nekem 15 èvig volt mumus… most szintén az ènidőm legèlvezetesebb része
2 igen nehéz 3 év alattival vagyok itthon, az egyikük fejlesztésre is szorul.
Nem vagyok hős
Kifejezetten lusta vagyok, îgy névtelenül bevallhatom.
Nekem a napirend segített…és az előre tervezés
de úgy, hogy a keret fix.. de ne legyen monoton.
Tehát fix az ébredès/ reggeli.. délelőtt mindig más: akár itthon akár házon kívül.
Ebéd fix utána alvás a gyerekkenek
Nekem minden nap más torna ( nyàron reggel tornáztam kinn levegőn, udvaron.. gyerekek is kinn a füvön bandáztak addig)
Du is mindig mást csinàlunk..
Plusz pl a férjem is szereti, ha tudja mire számíthat
Szombaton előadásra megyek.. gyerekek az övék
Kedden is ott lettem volna, de aki vigyázott volna a gyerekekre nem tudott jönni ( covidos lett a párja)
De ha azt mondom neki h szerda du fodrász, akkor azzal tervez..
Vagy elmondom hogy ki akarom puccantani a felsőkertwt vagy füvet kell nyirni akkor tudja hogy nem tervez mondjuk műhelypakolást, mert kelleni fog arra, hogy a szokásosnál jobban figyeljen a gyerekekre.
Tehát be kell vonni a pàrod
Moat munkákat soroltam.
De pl jelen időpontban mondtam hogy baromi sok volt a 2 gyerek a nap folyamàn ( betegek, làzasak, nyűgösek, vita van egész nap) így hazaért és kértem 30’percet, hogy csak magam lehessek miutàn evett..
Lustulok, gyakorizok facebookozok, chatelek messengeren..
Este meg talán bepótoljuk a tegnap elkezdett khmm együttlétet, amit a nagyobbik megzavart, jött 38,6 fokosan, hogy anya -anya veled aludhatok?
De ehhez kell nekem ez a gyerekmentes 30 perc, amg az agyam visszáll zizimódból, fenőttbe
Viszont ezekhez magadban és a párodban kell helyretenni mindent.
Nálunk is voltak nyilván mélypontok is.. lesznek is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!