Hogy legyen újra nő szülés után?
Figyelt kérdés
Nagyon sok teendő van a gyerekkel és a háztartással, ami azért baj, mert nem bírom a monotonitást, és szeretek lustálkodni, szeretek egy fáradt nap után semmit se csinálni, de gyerek mellett nyilván nem lehet.
És ez rámegy szép lassan a házasságomra, mert nem tudok nő lenni. Nem szeretek már csinos lenni, nem merek új pózokat kipróbálni, mert eléggé negatív irányba változott a testem, amin nem lehet javítani, csak plasztikai műtétekkel, ami rengeteg pénzt elvinne.
2022. jan. 26. 17:26
21/22 anonim válasza:
Az én férjem amellett, hogy biztosít róla elég gyakran szavakkal és tettekkel is, hogy a gyerekek utáni meleimmel is szeret és kíván, felajánlotta, hogy amennyiben viszont én nem tudom őket elfogadni szívesen fizeti a rekonstrukciós mellműtétet. Fontolgatom, de tényleg nincs hatással a szex minőségére, ruha alatt nem látszik és egyébként pedig tényleg csak a férjem látja, akit pedig nem zavar ahogy kinéznek, úgyhogy még nem jutottam döntésre.
22/22 anonim válasza:
Nálunk ugyanez,mint az előzőnél.Magamat én nem fogadom el,nem a férjem.Nyilván látszana rakjta,ha csak úgy mondaná,hogy neki így is tetszek,ő is is szeret stb.De nem csak úgy mondja.Tényleg szeret és ugyanúgy kíván.Nincs gond a szexuális életünkkel.Viszont én nem nézek ki olyan vészesen.És teszek érte,hogy ne is nézzek ki.Pl.odafigyelek mit és mennyit eszem,és tortázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!