Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után ki hogy fogadta...

Szülés után ki hogy fogadta el az új testét?

Figyelt kérdés

Lassan 4 hónapja szültem, de nem tudom elfogadni az új testem.

Terhesség alatt 15 kilót híztam, nagy része víz volt, de így is tigris csíkos lettem. A hasam, combom, fenekem és a cicim is. A legdurvább a hasam.

22 éves vagyok, és nem tudom elfogadni, hogy a hatra levő életemet így kell leélnem. Szégyellnék nyáron fürdőruhát venni.

A csíkokat még el is tudnám fogadni, de a hasam szörnyű :( gondolom a megnyúlt bőr miatt olyan, amilyen. A súlyom kb mint terhesség előtt.

Ráadásul az arcborom is csúnya lett :(

Aki terhesség után így érezte magát, az hogy tudott ezen tovább lépni? Esetleg van aki csináltatott ez miatt bármilyen plasztikai beavatkozást?

Oké tudom, hogy a gyerek kárpótol, de ez nagyon vissza vett az önbizalmamból.

2022. febr. 5. 23:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

Legyen szép napotok! 🙂

2022. febr. 11. 07:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Leírom, hátha valakit érdekel!

Szóval most már több, mint félév eltelt. Februárban lehettem 62-63 kiló.

Nos szoptatás miatt gondolom, jelenleg 54 kiló vagyok, a hasam vissza ment. A csíkok maradtak, de szerintem extra :D teljesen elfogadtam

Egyedül a combomon a bőr nem tudta követni ezt a sok fogyást.

Összességében tényleg az idő segít csak.

Na meg persze a napi 2 óra seta. :D

2022. máj. 12. 23:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!