Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt mindenki csak úgy el...

Itt mindenki csak úgy el tudna költözni a gyerekkel a csalfa férjtől?

Figyelt kérdés
A "Megcsalt a férjem, mit tegyek?" Kérdéseknél egytől-egyig mindenki írja, hogy hagyd el, csomagolj össze a gyerekkel és költözz el. Oké, mindenkinek mesterdiplomája van, és milliók csücsülnek mindenki bankszámlán arra várva, hogyha megcsalt nők lesznek, akkor legyen hova menni. De például aki bolti eladóként dolgozott, gyedes-gyesen van, és egy éves a gyereke, az hogyan költözne el? Hova mehetne?
2022. febr. 1. 15:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem volt olyan egyszerü,de költöztem. A gyerek 3 éves volt. A szüleimhez mentem. Ott éltünk pár hónapig amig tudtam félre tenni albérletre, és megélhetésre. Nem volt nehéz,mert jol fizetö munkám volt. Ahogy összespóroltam a pénzt mentünk is tovább.
2022. febr. 1. 18:28
 22/37 anonim ***** válasza:
45%
Ha egyszer menni kell, akkor menni kell. Akkor az ember megoldja, hogy menni tudjon. Ez nem lehet kifogás arra, hogy maradsz a rosszban. Igen, amúgy általánosságban nem árt spórolni, félretenni és készülni arra, hogy a megtakarításra szükség lesz. Nem pont csak megcsalásra, de akármire akármikor. Egy 10-20-30 ezret egy eladó is félre tud tenni, ha tudatos, nem dohányzik, plusz munkát vállal, stb. Kifogással tele a padlás mindenkinél. Aki akar, az tesz azért, hogy jobb legyen neki, aki meg nem akar, az talál kifogást és nyafognivalót.
2022. febr. 1. 18:32
 23/37 anonim ***** válasza:
97%

közös házunk van. Biztos h nem mennék el. Pont ugyan annyit güriztem érte mint ő.

Tennék arról h Ő költözzön.

Nem hinném h sokáig bírná a lelki terrort 😉

2022. febr. 1. 18:50
 24/37 anonim ***** válasza:
88%
23-as, az lehet, hogy elköltözne, de hogy vagyonmegosztáskor ki kellene neki fizetned a ház felét, az tuti.
2022. febr. 1. 18:58
 25/37 anonim ***** válasza:
90%

Az ilyet hónapokig (ha nem évekig ellehet húzni) egyébként ha eladjuk akkor max veszek egy lakást ahol a gyerekkel lehetek.

Amilyen árak vannak felénk, még hitelt sem kéne felvennem, ha bevállalom h 20percnyivel arrébb cuccolok. Vagy veszek egy egyetemi városban egy lyukat amit kiadok, anbak az árából + egy kevés saját zsebből és albérletbe megyünk.

Én visszamennék dolgozni és máris megvan oldvs.

Úgy alakítottam ki az életem hogy soha ne kelljen másoktól függenem. Nem csak azért, mert mi van ha lelép. Bármi más is megeshet.

2022. febr. 1. 19:12
 26/37 anonim ***** válasza:
42%

Mi közös kasszán vagyunk, kb feleannyit keresek mint ő. Most várjuk a első (és utolsó) gyerekünket, ami az ő nagy álma volt. Mindketten olyan családból származunk ahol apuka alkoholista és megcsalta az anyukáinkat, emiatt mindketten átéltük gyerekként ennek a súlyát. Mindkettőnket csaltak meg felnőttként az exeink is, így duplán kijutott a jóból.

Őszintén bízom benne hogy kitartunk egymás mellett, de ha mégis ilyen helyzetbe kerülnék akkor vagy mennék vissza a szüleimhez, vagy lehetséges hogy a férjem nevén lévő lakásban maradhatnánk és ő költözne el (anyósék nagy családi házába vagy ha van akkor a szeretőjéhez).

Ha meg is csal a férjem szerintem attól még emberséges maradna legalább a gyerek miatt és valószínű felesben oldanánk meg a nevelést is, mivel tudom mennyire szeretne jó apa lenni. Persze ez az egész csak feltételezés, nem tudhatom mi lenne csak ha épp történik.

2022. febr. 1. 20:09
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Alapból gyereket sem szülnék a férjem keresetére meg jófejségére alapozva. Sokan eleve ott rontják el, hogy beletörődnek abba a helyzetbe, hogy ők alul vannak fizetve, mert hisz a férj az jól keres, majd ad. Na, ja, csak mi van, ha a bedobja a törölközőt és lelép a kollégával, vagy megbetegszik tartósan, baleset éri, netán meghal? Mit csinálsz a gyerekeddel akkor?

Kinek a vágya felnőttként visszamenni a gyerekszobába anyuékhoz a saját gyerekeivel?

Tudom, erős vélemény és nem is leszek népszerű, de aki a mai világban a lóf.sz fizetésére meg a férje örök hűségére és egészségére alapozva szül, az ne csodálkozzon, ha beüt a szar.

2022. febr. 1. 20:16
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Elméletben szerintem mindenkinek ez az első reakciója, hogy elmenni, otthagyni.De aztán ott van az 1-2 gyerek, akiknek az élete egyik pillanatról a másikra nem kifordítható(ha nem muszáj, ha nem az életük múlik rajta) ott van önmagában a szerelem is.Jól hangzik, hogy az ember azonnal kiábrándul a másikból csak mert kiderül, hogy megcsalta, de ez egyáltalán nem biztos.Ott van a férj, aki azt mondja csak egyszer volt vagy kétszer és soha többet, meg a próbáljuk meg stb..stb.Nem is kell anyagi függés ahhoz, hogy aztán valaki esetlegesen amellett döntsön, hogy marad és próbálja megjavítani azt, ami elromlott.Aztán van akiknek tényleg sikerül, van akik a langyos carba evickélnek tovább és van aki továbblép.Kapcsolata válogatja.

Azt kevesen írják, pedig ez azért jellemzően igaz, hogy a 20-30 éves felnőtteknek főleg hitelre vásárolt(esetleg több évtizedig törleszhető) közös házuk van.Nem, az átlag nem örököl házat, nem tud kiköhögni 20-30 milliót házra(és ez azért a legalja egy normálisabb helyen).Vagy ha 3 gyereket bevállaltak azoknak meg kell születniük ahhoz, hogy elengedjenek ilyen olyan törlesztéseket nekik.Ha nem akkor meg büntetőkamatot nyöghetnek.

Hitellel terhelt háznál el kell adni, vagy ki kell fizetni a másik felet.Csak azért mert valaki félrement, nem jár a ház a másiknak automatikusan.Aztán akkor az aki marad fizetheti maga a törlesztőt, a gyerektartás egy vicc, 1-2 gyerek esetén is, a gyerekek nőnek és velük együtt a kiadások is.És bár itt rengeteg 500-600-800 ezret kereső nő van, az átlag nem ennyiből él, nem ennyit keres.Úgyhogy igen, nem megy az átlag sehova.Hanem kivár.

2022. febr. 1. 21:50
 29/37 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező ezen az oldalon név és arc nélkül mindenki azt ír amit akar.

Amúgy én készségesen elhiszem, hogy rengeteg nőnek van saját ingatlana, épp csak azt nem teszik hozzá sokan, hogy pl

Örökölt

Jómódú szülők támogatták vele még egyetemistaként

De ismerek olyanokat akik válság idején vettek hitelre potom pénzért egy jó helyen lévő ingatlant, laktak is benne majd évekkel később hülyére nyereszkedtek magukat rajta

Van egy szűk réteg aki huszonévesen vesz magának kp ra házat, kocsit, nyaralót, majd évek múlva a férjével is ugyanezeket közösen megveszik, meg ugye a gyereknek is ott a halom megtakarítás. Nagyon kevesen.

Az átlagnál meg minden pénz a közös otthonba van beleölve, meg mondjuk van saját megtakarítás, de abból nem fog pikkpakk házat venni szükség esetén, max albérletben elkezdhet egy külön életet ha szerencséje van. Kérdés milyen színvonalon, pl BP-en egy koszos lyuk is már tök drága, és akkor még nem fizettek rezsit, nem ettél és fizettél a gyereknek semmit.

Máshol nem tudom mi a helyzet.

Engem amúgy felháborít, hogy utóbbi már a pucer valagra szülés, ergo aki nem tud nagy àsitozva osszepakolni és költözni bárhová ami nem a szülői ház, az automatikusan a semmire szült.

2022. febr. 2. 09:51
 30/37 anonim ***** válasza:
37%
#29 persze egy szexistanak elkepzelhetetlen hogy egy no megkeressen magatol egy hazravalot
2022. febr. 2. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!