Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt mindenki csak úgy el...

Itt mindenki csak úgy el tudna költözni a gyerekkel a csalfa férjtől?

Figyelt kérdés
A "Megcsalt a férjem, mit tegyek?" Kérdéseknél egytől-egyig mindenki írja, hogy hagyd el, csomagolj össze a gyerekkel és költözz el. Oké, mindenkinek mesterdiplomája van, és milliók csücsülnek mindenki bankszámlán arra várva, hogyha megcsalt nők lesznek, akkor legyen hova menni. De például aki bolti eladóként dolgozott, gyedes-gyesen van, és egy éves a gyereke, az hogyan költözne el? Hova mehetne?
2022. febr. 1. 15:51
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon sokan a szüleikhez tudnak csak visszamenni. Mérkegelniük kell az anyáknak azért, hogy mi a jobb. Na meg a nagyszülők véleménye is fontos, hogy ők egyátalán akarnak-e felfordulást az életükben.
2022. febr. 1. 15:54
 2/37 anonim ***** válasza:
49%

Nem mindenki csupasz popóval vállal gyereket.

Amúgy meg mit lehet válaszolni az ilyen kérdésekre? Ha ki van szolgáltatva az urának, akkor nyilván marad a s_ggén és befogja a pofáját nehogy a pasi legyen az, aki inkább a szeretőt választja és akkor ugyan ott tart, mehet az utcára.

2022. febr. 1. 15:55
 3/37 anonim ***** válasza:
78%
Nekem saját lakásom,megtakarításom van,mégse lépek rögtön. Még gyesen vagyok a kicsivel, majd beszokik az oviba,dolgozok és utána. Én így döntöttem,mert átrágtam,eszem ágában nincs ezzel az emberrel leélni az életem,de anyaként nem hozhatok hirtelen döntéseket,nem a gyerektartástól szeretnék függeni.
2022. febr. 1. 15:57
 4/37 anonim ***** válasza:
98%
Én könnyű helyzetben voltam, mert ő lépett le az nőjével, ráadásul külföldre. Ha gond lett volna anyagilag, akkor visszaköltöztünk volna a szüleimhez, akik 3 km-re laktak, és kiadtam volna a házamat. Nagyon sokan vállalnak gyereket úgy, hogy "a férjem jól keres", nekik meg semmijük nincs. Sokan akár 2-3 gyereket is.
2022. febr. 1. 16:04
 5/37 anonim ***** válasza:
42%
Nézd,ha ésszel vállalt gyereket, akkor nem gyest kap, hanem csedet, gyedet, amiből azért csak meg tud élni. Meg a gyerek és a férj előtt is lakott valahol, nem?
2022. febr. 1. 16:12
 6/37 anonim ***** válasza:
65%

Nekem tényleg van egy lakásom Budapesten (jelenleg ki van adva) és tényleg több milliós megtakarításom van, de pont azért, mert annyi ilyet láttam, mint amit írsz, hogy megfogadtam, hogy nincs azaz isten, hogy én annyira ki legyek szolgáltatva bárkinek is. Lehet hőbörögni, hogy pénz nélkül, üres zsebbel nincs annyi lehetőség, mint nekem, de az én életem mögött is van egy csomó áldozat, csak az már nyilván nem kell senkinek, mert csak a végeredményt látja.

Ha nincs semmid, nincs hova menni és a megélhetés a férjtől függ, akkor lehet mérlegelni, hogy mennyit számít a hűség. És zárójelben mondom, én valószínűleg "félrenéznék" egy ilyen szituációban, amíg összekaparnék egy kis tőkét, hogy mehessek. Jó dolog elvek szerint élni, hogy én aztán sose élnék így stb, meg más dolog amikor pénzből kell venni az ételt a gyereknek. Ez van. Döntések. Rajtad múlik, hiába ír itt bárki bármit.

2022. febr. 1. 16:17
 7/37 anonim ***** válasza:
87%
Ha én kerülnék ilyen helyzetbe, csak a szüleimhez tudnék költözni. Nincs sok félretett pénzem, a gyed is kevés lenne, hogy mondjuk albérletbe menjek 2 gyerekkel. Én is meglepődöm, hogy sokan csak úgy le tudnak lépni. Mert oké, hogy van vmennyi félretett pénze, de gondolom, nem milliók. Márpedig egy újra kezdéshez több száz ezer forint kellene. Esetleg ha van saját ingatlanja, ahová mehetnek, de az mondjuk albérletbe van kiadva, onnan sem teheti csak úgy ki a lakókat. Szóval ha csak nincs minimum fél millió forintja az illetőnek, akkor ezt elég nehéz kivitelezni.
2022. febr. 1. 16:18
 8/37 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem fél millió nagyon kevés. Még akkor is ha,saját i gatlan van. Esetleg akkor elég, ha nagyon jól kereső állása van.
2022. febr. 1. 16:20
 9/37 anonim ***** válasza:
63%
Én azt nem értem, hogy amikor a házasságok 60%-a válással végződik, hogy jut az eszébe valakinek gyereket vállalni úgy, hogy nincs hova mennie, ha ő is beleesik ebbe a százalékba?
2022. febr. 1. 16:22
 10/37 anonim ***** válasza:
97%
jelenleg en is csak a szuleimhez tudnek menni, de en mennek is. miert turnek meg egy hutlen embert magam mellett??
2022. febr. 1. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!