Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt mindenki csak úgy el...

Itt mindenki csak úgy el tudna költözni a gyerekkel a csalfa férjtől?

Figyelt kérdés
A "Megcsalt a férjem, mit tegyek?" Kérdéseknél egytől-egyig mindenki írja, hogy hagyd el, csomagolj össze a gyerekkel és költözz el. Oké, mindenkinek mesterdiplomája van, és milliók csücsülnek mindenki bankszámlán arra várva, hogyha megcsalt nők lesznek, akkor legyen hova menni. De például aki bolti eladóként dolgozott, gyedes-gyesen van, és egy éves a gyereke, az hogyan költözne el? Hova mehetne?
2022. febr. 1. 15:51
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
53%
Mindenki azt mondja,hogy menne,míg vele meg nem történik...aztán ott van egy síró,könyörgő,fogadkozó férj, a gyerekek,és a te kezedben a döntés. Persze igazából nem,hiszen a másik kockáztatott mindent,mégis olyan mint ha rajtad állna,hogy maradtok "boldog család" csak a te lelked tört darabokra,vagy robbantasz és mindenki szenvedni fog. Ez borzasztó nehéz dolog.
2022. febr. 1. 16:33
 12/37 anonim ***** válasza:
78%

Nekem lenne pénzem menni, 2x annyit keresek, mint a férjem. Ennek ellenére nem biztos, hogy azonnal borítanék. Helyzetfüggő. Ha egyszeri megcsalásról van szó, akkor talán(!) maradhatnánk együtt, de az tuti, hogy jó ideig nem lenne köztünk semmi, és ha ezen változtatni akarna, azt kőkeményen ki kellene udvarolnia. Nem tennék úgy, mintha mi sem történt volna, csak mert bocsánatot kért. Nyerje el a bizalmamat újra (legalább nagyjából), építse az alapoktól a kapcsolatot, mert földig rombolta. Ha nem sikerül, vagy nem töri magát eléggé, lapát.

Ha konkrétan szeretője volt, vagy többször történt meg, akkor nincs kérdés, húzzon a rákba, az nem egy botlás, hanem tudatos döntés volt, lett volna ideje kijózanodni.

Akinek nincs pénze menni, annak én azt javasolnám, hogy bekkelje ki, míg újra elkezd dolgozni, gyűjtsön titokban egy kis pénzt, aztán borítsa rá az asztalt egy szép napon, váratlanul.

2022. febr. 1. 16:38
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
en is a szuleimhez mennék. Igaz van mesterdiplomam, de nincsenek millioim. Szuleim szivesen fogadnanak, nem is engednék, hogy egyedul, maganyosan eldegeljek.
2022. febr. 1. 16:39
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mennék sehova, őt vágnám ki.

Közös a lakás, nem hagynám itt neki. 2 gyerek lakhatása miatt valószínűleg simán nekem ítélné min. ideiglenes használatra a bíróság, utána megegyeznénk.

2022. febr. 1. 17:05
 15/37 anonim ***** válasza:
24%
Én el. Holnap reggel. De nem csal, mert normális :))))
2022. febr. 1. 17:22
 16/37 anonim ***** válasza:
9%
Itt mindenkinek saját háza és milliós megtakarítása van
2022. febr. 1. 17:40
 17/37 anonim ***** válasza:
31%

Qualem mulericulam ... :')

Igen, tenyleg van aki esszel vallal gyereket.

En 29 eves koromra eljutottam oda, hogy van PhD fokozatom kulfoldi egyetemrol, van ket sajat premium kategorias autom, sajat hazam, es sajat nyaralom. Mondanom sem kell, boven van megtakaritasom mindemellett.

En is hazassagba vallaltam gyereket, de mindig ott volt bennem, hogy magamnak szulok, mivel ilyen szerencsetlen esetek elofordulhatnak sajnos.

2022. febr. 1. 17:40
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a (már ex) férjem költözött el a(z örökölt) lakásomból, ahol én maradtam a gyerekekkel. Nehéz döntés volt nagyon. 20 év házasság után abszolút nem számítottam rá, a fél karomat odaadtam volna, ha szüksége van rá, és épp akartunk költözni is közösbe, és semmit nem felételeztem, teljesen véletlenül bukott le. Addig mennyit mentegettem, hogy szegény depressziós a sok túlóra miatt, amikor értünk dolgozik... Valószínűleg visszafogadtam volna, mert nagyon szerettem, ha eljön a párterápiára, ahová végül egyedül jártam, és elköltözik a szeretőjétől, akivel nincs köztük már semmi, higgyem el, de mindig volt valami kifogása. És a végén most is én vagyok a rossz és az igaz szerelme, mert előbb kellett volna ezt megígérnem, és utána akkor otthagyta volna, de elbuktunk ezen a sorrendbeli véleménykülönbségen és így "mindent elvettem tőle". Egyébként akkor borult persze igazán a bili, amikor nekem is lett valakim, szerintem addig mindig úgy volt vele, még a válás után is, hogy úgyis megvárom és még bármikor csinálhat hátraarcot. Egyébként azt nem hiszem, kihúzta volna a gyerekek alól a lakást (most is fizet rendesen és amennyire tud, törődik velük), de ha mégis, a szüleimhez mentünk volna ill. akad még pár rokonunk.
2022. febr. 1. 17:52
 19/37 anonim ***** válasza:
82%

Mi férjemmel a legelején tisztáztuk. Közösen építjük a jövőnket. Közösen (kettőnk nevére) vettük a házunkat, együtt ujítunk, stb..

Ha ne adj isten valamelyikünk félrelép (ez mindkettőnk számara megbocsájthatatlan bűn) akkor a csalfa szépen fogja a motyóit, azt megy amerre lát.

Én 2 gyerekkel az tutifix, hogy nem fogok anyám nyakára költözni, vagy emiatt hitelbe verni magamat.

Termeszetesen ha én csinálnék ilyet (amire esélyt nem látok) fognám a motyóm azt jószerencsét.

2022. febr. 1. 18:22
 20/37 anonim ***** válasza:
60%
De hogy a férjed nem fogná a motyóját az tuti. Mindnek elfogadhatatlan a megcsalás,aztán mégis megteszik. Olyan férfi még nem született aki azt mondja:"szeretlek drágám,de hát valószínűleg meg foglak csalni."
2022. febr. 1. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!