Mit tegyek, hogy ne tépelődjek ennyit a gyermekvállaláson?
Szeretnék. De…. Ha belegondolok milyen keserves és nehéz tud lenni az egész iskola/ munkavállalás/ párkeresés és párkapcsolat… és hogy ezen keresztülmenjen úgy, hogy tudom milyen tud lenni.. úgy érzem előre sajnálom.
Valamint akkor ezeket a szülő is átélni ismét?
Hogy lehet ép ésszel kibírni?
Szerintem ne vállalj gyereket...
Jómagam is keresztülmentem ezeken, de amikor eszembe jut a suli, vagy a párkeresés egyáltalán nem a negatív dolgok jutnak eszembe. Ezek mellett csomó pozitív tényező is van, én például nem akarnám, hogy a gyerekem kimaradjon a sulis kis barátságokból, az első nagy szerelem érzéséből és a többiből.
Én ezekre mind pozitívan gondolok vissza, tud nehéz lenni, de akarni kell és megoldódik. Meg azért leszel ott,hogy segíts neki.
Ami engem inkább foglalkoztat és szerintem elég súlyos probléma az a Földünk sorsa. Az egyre szélsőségesebb időjárás, a felgyülemlő szemét, a káros levegő... vajon 30 év múlva mi lesz? Egyszerűen nem gondolom,hogy ez megoldódik, amíg ilyen kapzsi világban vagyunk.
A másik,hogy az emberek annyira útálatosak, meg önzőek, hogy féltem másoktól. A mai világban,ha valaki csinál egy balesetet, szó nélkül cserben hagy. Szó nélkül áttaposnak az emberen, mindenki annyira a maga érdekét nézni. Szerintem a mai világ annyira személytelen és undorító,hogy nekem nem lenne szívem
ide gyereket vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!