Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne tépelődjek...

Mit tegyek, hogy ne tépelődjek ennyit a gyermekvállaláson?

Figyelt kérdés

Szeretnék. De…. Ha belegondolok milyen keserves és nehéz tud lenni az egész iskola/ munkavállalás/ párkeresés és párkapcsolat… és hogy ezen keresztülmenjen úgy, hogy tudom milyen tud lenni.. úgy érzem előre sajnálom.

Valamint akkor ezeket a szülő is átélni ismét?

Hogy lehet ép ésszel kibírni?

2022. jan. 29. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy. Beleőrült mindenki.
2022. jan. 29. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne vállalj gyereket...

Jómagam is keresztülmentem ezeken, de amikor eszembe jut a suli, vagy a párkeresés egyáltalán nem a negatív dolgok jutnak eszembe. Ezek mellett csomó pozitív tényező is van, én például nem akarnám, hogy a gyerekem kimaradjon a sulis kis barátságokból, az első nagy szerelem érzéséből és a többiből.

2022. jan. 29. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Várjál én így az első trimeszter alatt is meggondoltam magam, néha annyira rosszul vagyok. Szerintem ha még bizonytalan vagy várj. Ha mindenképp szeretnél, akkor meg igazából nincs mire várni, mert úgyis az élet fogja igazolni vagy cáfolni az elképzeléseidet a gyereknevelésről. Én így vágtam bele, remélem a legjobbakat.
2022. jan. 29. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az járt a fejemben, hogy boldog gyerekkort biztosítok neki sok közös játékkal, vidámsággal, nevetéssel. És ez olyan lelki pajzsot ad neki, hogy később bírni fogja az élet megpróbáltatásait.
2022. jan. 29. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Attól még, hogy neked sz.r emlékeid vannak a különböző életszakaszaidból, nem jelenti azt, hogy mindenki másnak is kötelezően sz.r élményei lesznek. Nekem se a suli, se a munka se a párkapcsolat nem olyan, amire szomorúan gondolok vissza. Előbb ezt tedd helyre fejben.
2022. jan. 29. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két gyerekem van és megértelek.Az embernek akárhány éves a gyereke,mindig a gyereked marad.Az ő problémája a tiéd is,ha ő boldogtalan te is,ha boldog te is...stb.Én pl.előre sajnálom és féltem a lányomat ha szülni fog,pedig még csak két éves 😅De ezek természetes dolgok.Mindenki félti a gyerekét,eze át kell esni és kész.Az élet nem habos torta,nem csak jó dolgok történnek.
2022. jan. 29. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

Én ezekre mind pozitívan gondolok vissza, tud nehéz lenni, de akarni kell és megoldódik. Meg azért leszel ott,hogy segíts neki.

Ami engem inkább foglalkoztat és szerintem elég súlyos probléma az a Földünk sorsa. Az egyre szélsőségesebb időjárás, a felgyülemlő szemét, a káros levegő... vajon 30 év múlva mi lesz? Egyszerűen nem gondolom,hogy ez megoldódik, amíg ilyen kapzsi világban vagyunk.

A másik,hogy az emberek annyira útálatosak, meg önzőek, hogy féltem másoktól. A mai világban,ha valaki csinál egy balesetet, szó nélkül cserben hagy. Szó nélkül áttaposnak az emberen, mindenki annyira a maga érdekét nézni. Szerintem a mai világ annyira személytelen és undorító,hogy nekem nem lenne szívem

ide gyereket vállalni.

2022. jan. 30. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!