Van más is, aki bánja, hogy későn vágtak bele a gyermekvállalásba?
Nálunk a férjem volt 34. Igen, jobb lett volna előbb. Igaz én csak 24 voltam mikor terhes lettem, ennél előbb már nem akartam.
De most 38 évesen 4 éves gyereke van. Van olyan gyerekkori barátja, akinek már tini gyereke van. De így jött össze.
33 éves vagyok, férjem 38. Most született meg az első gyermekünk. Aki valószínű egyben az utolsó is lesz.
Együtt vagyunk majd 10 éve, jól elbalf@szkodtuk 😂😂
Nem bánom, 37 vagyok, idén kezdtünk próbálkozni.
Mondjuk az én helyzetem is más, még csak két éve vagyunk együtt, és bár teljesen biztos vagyok benne, hogy ebbe a kapcsolatba bátran szülhetek, őszintén szólva még szívesen várnék 1-2 évet. De már tovább nem merünk, így is kicsit idősnek számítok már.
37 évesen szültem, és nem bánom, hogy nem előbb. Előtte másnak volt az ideje :) Engem nem zavar az sem, hogy nem 40 évesen "szabadulok", mert megéltem azokat a dolgokat már fiatalon, amiket a fiatalabb korban szültek majd később fognak, ha akarnak.
Még majd szeretnénk egy gyereket ha 39 éves leszek. Ha nem jönne össze, akkor lehet hogy bennem lenne, hogy milyen kár, hogy nem előbb kezdtünk bele. De remélem erre nem kerül sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!