Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért várják el a nőktől,...

Miért várják el a nőktől, hogy férjhez menjenek és szüljenek?

Figyelt kérdés

Egy 29 éves egyedülálló nő vagyok, akinek már nagyon elege van a környezetének a folyamatos piszkálódásából. Anyám azt mondja, hogy 29 évesen ő neki már 2 gyereke volt, férjjel együtt, én pedig 29 évesen nem rég szakítottam a barátommal. Szerinte már épp itt lenne az ideje egy pasit "megfogni" és gyereket szülni. De mégis hogyan tudnák nyugodt lélekkel hozzá menni valakihez és gyereket szülni neki, miközben annyi szörnyűséget hallok ismerőseimtől és az interneten. Akik házasok a baráti körömben, azoknak a 60-70% válófélben van, még akkor is ha van gyerek. Egy közeli barátnőmet most hagyta el a férje, 7 hónapos terhesen, egy másik nőért. A másikat teherbe ejtett egy férfi és ott hagyta. Jelenleg azon gondolkozik, hogy megtartsa-e vagy sem és még sorolhatnám.

Csomó férfitól hallom a környezetemben, de legfőbb képen az interneten, hogy a nők nem szülnek gyereket és emiatt csökken egyre jobban Magyarország népessége. De könyörgöm, egy vagy több gyerekhez két ember kell. És mikor én ilyen sz@rláda férfiakról hallok, akkor nekem teljesen elmegy a kedvem mind a házasságtól, mind a gyerektől. Félek, hogy én is rosszul választok és lelép a férjem pár hónappal a gyerekem születése előtt vagy pár héttel utána. Mondjuk akkor én biztos megkeresném és agyonverném, úgy hogy taknyán csúszna ki a szobából.

Nektek erről mi a véleményetek?

2022. jan. 28. 12:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak anyád várja el, a világ szarik a fejedre. Mindenki fejére, ne vedd magadra.

Ezt neked kell lemeccselni anyáddal, nem pedig haragudni a világra, ahol te is csak egy porszem vagy, és senkit se érdekel mi van veled. Ez a szomorú igazság.

2022. jan. 28. 12:28
 2/23 anonim ***** válasza:
31%

Majd ha jön az igazi, kézzel lábbal szülni akarsz neki.

“ mondjuk akkor én biztos megkeresném és agyonverném, úgy hogy taknyán csúszna ki a szobából.”

Igaz, ezzel a stílussal nem fognak tolongani.

2022. jan. 28. 12:34
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki vàrja el. Sajnos ùgy latszik bunkò emberek vesznek körül. Mindenkinek magànügye mennyi gyereket vàllal, es egyàltalan vàllal-e.
2022. jan. 28. 12:41
 4/23 anonim ***** válasza:
14%

Le leszek pontozva, de az élet értelme a gyerek.

Meg lehet öregedni úgy is, hogy utazgatsz, meg a hobbinak élsz, meg a karrier, stb, de minek??

Aki tudatosan kimarad ebből, az szerintem az élet legjobb részéből marad ki.

2022. jan. 28. 12:42
 5/23 anonim ***** válasza:
70%
4: én sajnálom azokat az embereket, akiknek annyi önálló agya nincs, hogy a gyereken túl lásson. Hogy önálló emberként legyen valaki.
2022. jan. 28. 12:44
 6/23 anonim ***** válasza:
94%
Utolsò, ùgy pontoztalak le, hogy van gyerekem, ès ő az eletem èrtelme. El kell fogadni, hogy nem mindenkinek ugyanùgy kènyelmes. Èn meg annyit kezműveskedni nem tudnèk, mint az egyik egyedülàllò ismerősöm. Neki az az èlete èrtelme, nekem a gyerekem. Van akinek gyerek nèlkül teljes az elete, van akinek egy gyerekkel, van akinek sok gyerekkel.
2022. jan. 28. 12:45
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, 4-esnek szòlt
2022. jan. 28. 12:45
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Keress olyat, aki nem akar családot. Biztos sok ilyen férfi van. Csak aztán ha meggondolod magad, ne sírj, hogy a férjed nem akar gyereket.

Emellett meg a kulcs, amit írtál: félsz, hogy rosszul választasz. Válassz jól, egy értékes férfit, aki nem csak kirakatnak van, meg eltűröd, mert gazdag, tehát ne egy "sz@rládát", és akkor nem kell attól tartanod, hogy elbuksz vele. Meg mondjuk adj időt magatoknak, hogy kiismerd jól, és akkor túl sok meglepetés nem érhet.

De anyádon kívül kb senkit nem fog érdekelni, ha nem szülsz.

2022. jan. 28. 12:46
 9/23 anonim ***** válasza:
58%

"nők nem szülnek gyereket és emiatt csökken egyre jobban Magyarország népessége. "

Nem azért, de egy kezemen meg tudom számolni hány olyan nőt ismerek aki nem szült. Ha kimegyek az utcára, minden második fiatal a babakocsit tolja/fogja a kölyköt.

Mióta bejött a csok meg a többi, halomra fialnak.

2022. jan. 28. 12:46
 10/23 A kérdező kommentje:

Országunk kedves kormányzóit mégis baromira érdekli, hogy ki mikor mennyi gyereket szül.

"Igaz, ezzel a stílussal nem fognak tolongani."

Bocs hogy szókimondó voltam, de szerintem minden nőnek a nevében beszéltem.

8. Nehéz azért olyan férfit találni, akiben tényleg 100% megbízhatsz. Azt a barátnőmet, akit 7 hónaposan hagyott el a férje több mint 7 éve ismeri és ebből 4 év házasság. Szóval nem annyira egyszerű.. :/

2022. jan. 28. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!