Miért ösztönöznek arra egyesek "gyerekeket", hogy gyereket szüljenek?
Még szerencse, hogy ezért éheznek ezek a cuki kis gyerekek mert 0 egzisztenciával vállalják őket, aztán majd sírnak, hogy az állam miért nem segíti őket.
Majd szerinted a szíve alatt hordja 9 hónapon át, majd meglátja a gyermekét és olyan könnyű lesz lemondani róla?
Tudja, hogy van egy gyereke valahol a világban, akit eldobott és nem tekerheti vissza az időt, hogy magához vegye, ez egy örök trauma.
Nem is értem, hogy ilyenkor belegondolnak-e az emberek a következményekbe, amikor ilyeneket mondanak.
Nem a 7-es vagyok, de ha kérdezel, utána ne te kezdjél már el még kötekedni. Ez az ő véleménye, amit kértél a kérdéssel kapcsolatban, mit pattogsz? Vagy csak olyat szabad írni, ami neked is tetszik?
“Tudja, hogy van egy gyereke valahol a világban, akit eldobott és nem tekerheti vissza az időt, hogy magához vegye, ez egy örök trauma.”
Nos, ez az abortuszra (is) tökéletesen igaz. Csak ott történetesen meg is hal a gyerek, esélyt sem kap az életre, más családnál sem, ahol boldogan nőhetne fel. Mit ítélkezel mellesleg idegen emberek felett, hogy úgyse bír elválni tőle (de megölni egyébként simán - mert hiába szépítjük, az abortusszal megöli - van persze, mikor ez muszáj, de te kollektíven ítélkezel mindenkiről)?
“De szerintem körülményektől függetlenül nem kellene megtartani a magzatot”
Arcodból jó lenne visszavenni. Miért érzed magad feljogosítva több ezer, tízezer számodra idegen nő leszólására? Köztük pl édesanyámat is szádra veszed, aki a testvéremet 17 évesen szülte. És igen, felnevelte tisztességben. Ma négy gyerekes családapa, de biztos körülményektől függetlenül SZERINTED nem kellett volna megszületnie. Mert sokat tudsz a körülményekről nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!