Miért nem görcsölök, mindenen a második babával? Ez másnál is így van?
3 hónapja szültem.
Tudni kell rólam,hogy olyan ember vagyok,aki mindenen görcsölt, mindent nagyon komolyan vett.
Pl.. Első gyerekkel már rettegtem a fürdetéstől,vagy minden mástól.
Most ez nincs bennem
Vagy féltem vele elindulni sétálni mert visított a kocsiba,én meg idegbajt kaptam.
Most meg nagyon lazán állok mindenhez..
Első gyereknél volt olyan,hogy véletlen megütöttem a fejét telefonnal,és egész éjjel nem aludtam,azon agyaltam hogy vajon lett e valami baja,szinte alig mertem felvenni.
Elsővel nem mertem újévkor bevállalni a kicsi pezsgőt,kávét is csak 1 x ittam egy nap.
Most meg napi 3 kávé,és újévkor is ittam pezsgőt 😆
Más is volt így?
Emiatt miért érzem magam rosszul?
Beszéd sem ezen múlik…
Nekem az elsővel meggebedtem is beszédindításra kerültünk..
Kicsivel 10-edannyit nem volt időm, ebbe bele is fáradtam( mert azt hittem, hogy én rontom el az elsőnél.. pedig rengeteget beszéltem mondókáztam olvastam neki stb)
Nah ő meg nincs 2 éves és mondókázik, énekel, rendes mondatokban beszél.
Nah de a fő kérdésre.
Van rutinod, tudod, hogy nem kell görcsölni rajta.
Ivás:
Lefejni sem kellett volna..- tej, ami benne van a melledben nem akkor keletkezik, csak egy minimalis része..a véralkoholszinteden múlik mennyi van atejben
Ha 2,5-3 óra után fél pohàr bor/ pezsgő/ sör nem lesz benne már.. de rendszert nemmszabad belőle csinálni( ahogy nem is teszed)
Úgyh ne legyen bűntudatod, mert könnyebben veszed a gyerekes lètet.
Élvezd ki, mert majd jön olyan időszak, amikor épp nem ilyen flottul megy minden.. meríts innen erőt akkorra, aztàn elmúpik és megint koönnyebb idő jön.
Köszönöm a válaszokat,nagyon aranyosak vagytok.
Hát,lényegében igen :D
Csak sokat gondolkodtam ezen,és -beszéltünk a férjemmel erről,hogy ez mennyire más. 😊
Sokkal könnyebb,és sokkal élvezetesebb is így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!