Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem görcsölök, mindenen...

Miért nem görcsölök, mindenen a második babával? Ez másnál is így van?

Figyelt kérdés

3 hónapja szültem.

Tudni kell rólam,hogy olyan ember vagyok,aki mindenen görcsölt, mindent nagyon komolyan vett.

Pl.. Első gyerekkel már rettegtem a fürdetéstől,vagy minden mástól.

Most ez nincs bennem

Vagy féltem vele elindulni sétálni mert visított a kocsiba,én meg idegbajt kaptam.

Most meg nagyon lazán állok mindenhez..

Első gyereknél volt olyan,hogy véletlen megütöttem a fejét telefonnal,és egész éjjel nem aludtam,azon agyaltam hogy vajon lett e valami baja,szinte alig mertem felvenni.

Elsővel nem mertem újévkor bevállalni a kicsi pezsgőt,kávét is csak 1 x ittam egy nap.

Most meg napi 3 kávé,és újévkor is ittam pezsgőt 😆

Más is volt így?

Emiatt miért érzem magam rosszul?

2022. jan. 22. 18:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Beszéd sem ezen múlik…

Nekem az elsővel meggebedtem is beszédindításra kerültünk..

Kicsivel 10-edannyit nem volt időm, ebbe bele is fáradtam( mert azt hittem, hogy én rontom el az elsőnél.. pedig rengeteget beszéltem mondókáztam olvastam neki stb)

Nah ő meg nincs 2 éves és mondókázik, énekel, rendes mondatokban beszél.

Nah de a fő kérdésre.

Van rutinod, tudod, hogy nem kell görcsölni rajta.

Ivás:

Lefejni sem kellett volna..- tej, ami benne van a melledben nem akkor keletkezik, csak egy minimalis része..a véralkoholszinteden múlik mennyi van atejben

Ha 2,5-3 óra után fél pohàr bor/ pezsgő/ sör nem lesz benne már.. de rendszert nemmszabad belőle csinálni( ahogy nem is teszed)

Úgyh ne legyen bűntudatod, mert könnyebben veszed a gyerekes lètet.

Élvezd ki, mert majd jön olyan időszak, amikor épp nem ilyen flottul megy minden.. meríts innen erőt akkorra, aztàn elmúpik és megint koönnyebb idő jön.

2022. jan. 22. 20:20
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem azért beszélt 1 évesen, mert odatetted magad. Azt ugye te sem hiszed hogy akinek csak 2 vagy akár 3 évesen sem beszél a gyereke az azért van mert a szülők nem beszélnek hozzá eleget?
2022. jan. 22. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha nem görcsölsz, akkor éppen azon görcsölsz, hogy miért nem görcsölsz?
2022. jan. 22. 22:19
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,nagyon aranyosak vagytok.

Hát,lényegében igen :D

Csak sokat gondolkodtam ezen,és -beszéltünk a férjemmel erről,hogy ez mennyire más. 😊

Sokkal könnyebb,és sokkal élvezetesebb is így.

2022. jan. 22. 23:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez azért volt vicces szitu, mert mikor megismertem a férjem, már volt egy kislányom. Amikor megérkezett az első közös lány, ő halálosan parás volt, meg összevásárolt volna neki mindent IS. Én meg már rutinosan nyugtattam, hogy neem, ettől nem lesz baja, neem, attól se lesz baja.. meg le tudtam beszélni a sok feleslegess hülyeség megvásárlásáról.
2022. jan. 23. 04:11
 16/16 anonim ***** válasza:
A baratnod azt mondta, hogy o nem tenne. Ezt a gondolatot te atforditottad a fejedben arra, hogy szar anya vagy, es osszekototted azzal, hogy mert az elsovel nem tetted, most meg siman. Ebbol a gondolatbol jon a rossz erzesed, nem abbol, amit a baratnod mondott. Miert valasztod azt a gondolatot, hogy rosszul csinalod? Van, aki a baratnod mondatara azt mondana, hogy ,,tok jo, ccsinald, ahogy jonak latod”, es belehorpintene a boraba joizuen. Nem kell amugy lefejni sem, ha csak egy alkalommal volt 1-2 deci. Egeszsegedre :)
2022. jan. 23. 07:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!