Miért nem görcsölök, mindenen a második babával? Ez másnál is így van?
3 hónapja szültem.
Tudni kell rólam,hogy olyan ember vagyok,aki mindenen görcsölt, mindent nagyon komolyan vett.
Pl.. Első gyerekkel már rettegtem a fürdetéstől,vagy minden mástól.
Most ez nincs bennem
Vagy féltem vele elindulni sétálni mert visított a kocsiba,én meg idegbajt kaptam.
Most meg nagyon lazán állok mindenhez..
Első gyereknél volt olyan,hogy véletlen megütöttem a fejét telefonnal,és egész éjjel nem aludtam,azon agyaltam hogy vajon lett e valami baja,szinte alig mertem felvenni.
Elsővel nem mertem újévkor bevállalni a kicsi pezsgőt,kávét is csak 1 x ittam egy nap.
Most meg napi 3 kávé,és újévkor is ittam pezsgőt 😆
Más is volt így?
Emiatt miért érzem magam rosszul?
Mert nem első gyerekes vagy.
Mert van tapasztalatod.. Rutinod.
Nincs második gyerekem, mégis érzem magamban hogy mennyire máshogy kezelném a felmerülő napi nehézségeket.
Pl nálunk nagyon extrém hasfájás volt és én is rosszul viseltem. Ma már tudnám, hogy ez nem tart örökké és nem kell miatta ennyit aggódni.
Ma az egyik barátnőm,eléggé rossz érzést keltett bennem.
Nem szoktam inni,terhesség,gyerekek előtt sem,de ma ünnep van nálunk,és küldtem neki egy képet,egy negyed pohár borról,és azt kaptam,hogy ő ezt nem tenné, meg nem inna.
Nem tartozom neki magyarázattal, de elgondolkodtam, kicsit rajta,hogy most én rossz anya vagyok? De nem vagyok az,2 óra múlva lefejem és ennyi,és nem vagyok mártír anya,de régen az a tökéletes anyuka akartam lenni,ma már nem,ennyitől nem lesz bajom,jól esik. Napi 20 órába talpon vagyok,teszek veszek a ház körül,mi minden nap főzünk,csomó ruha,mosás,takarítás,mosogatás,mellette a naggyal leülni tanulni,játszani minden nap.
Írtam hogy terhesség,gyerekek előtt sem. :) utoljára újévkor egy kis pezsgőt.
Csak nekem ez olyan furcsa,és rossz érzést kelt bennem,hogy elsővel parázós voltam,mindenre oda figyeltem és 95% oda tettem magam,aminek köszönhető,hogy már 1 éves korába beszélt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!