Gyed mellett dolgozni?
Figyelt kérdés
Jelenleg a férjem Gyeden van a kislányunkkal. Kapott egy nagyon jó ajánlatot egy másik cégtől. Gyed mellett elmehet egy másik helyre dolgozni? Tehát nem oda ahonnan eljött. Ezt a mostani helyen be kell jelentenie?2022. jan. 14. 18:46
1/5 anonim válasza:
Amikor én voltam gyeden (nem tudom, hogy számít-e, én az anya vagyok a történetben), akkor én is dolgoztam fél évet és nem azon a helyen, ahonnan a gyedet kaptam. Előtte munkajogásszal is egyeztettem (illetve egy ismerőssel is), és nem volt akadálya. Azóta már lement 2 adóbevallási ciklus és még nem törte rám az ajtót a NAV.
2/5 anonim válasza:
Azt kifelejtettem: nem kellett jeleznem a gyedet adó munkahelyemmel. Ezt is a munkajogász mondta.
3/5 anonim válasza:
Elolvassa szépen a munkaszerzodeset, amiben szerepelnie kell, ha élő munkaszerzodessel máshol is vallalna munkát.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le utolsó. Köszönöm a választ neked is.
Sajnos úgy néz ki, nem lehetséges, hisz hasonló cég, mondhatni versenytársak, így engedélyt kellene kérnie, amit nyilván nem adnának meg.
2022. jan. 15. 12:57
5/5 anonim válasza:
Pont erre céloztam, dehqt ugye nem mindenkinek tetszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!