Mit osztottál meg gyermeked születéséről közösségi oldal(ak)on?
Figyelt kérdés
Ha több gyermeked is van vagy eltérő tartalmakat osztottál meg, akkor mi volt a maximum, azaz a legtöbb, amit megosztottál?
Még van variáció, ami nem fért a választható válaszok közé, de hozzászólásként szívesen elolvasom.
2022. jan. 9. 20:18
41/44 anonim válasza:
Online újságban megjelent cikket, amiben a héten született babák nevei voltak felsorolva. Persze engedéllyel írták csak bele a lányom nevét.Így tudattuk az ismerősőkkel, hogy megszületett. Képet csak történetben osztottam meg, összesen kettőt.
42/44 kajitani válasza:
Eleinte semmit, aztán egyik nagynéném könyörgésére végül tettem ki pár képet (amit szigorúan csak az ismerőseim láthattak és nekem tényleg csak olyanok az ismerőseim,akiket valóban ismerek IRL). Aztán egy nap visszahallottam,hogy ez a nagynéném röhögve mesélte egy üzletben,hogy azért nem látogat meg minket (élőben még sosem látta a fiamat),mert úgyis mindent lát a Facebook-on. Na,akkor dühömben azt a minimális tartalmat is töröltem, van egy tök csupasz profilom és ez így is marad. Jelenleg is várandós vagyok,de még privát üzenetben sem kap egy darab képet sem a szülés után.
43/44 anonim válasza:
Semmit. Az utolsó gondolatom volt közösségi médiával foglalkozni egy pár napos baba és császáros felépülés mellett 😂 a férjem küldött egy képet a családnak és barátoknak, oszt' ennyi.
44/44 anonim válasza:
Én szeretem a saját és a családom magánéletét is tiszteletben tartani. Emiatt csak olyan kép, amin a lábai láthatóak. Bőven elég. Akinek ebből nem esik le, az így járt. Személyes adatokat sose írok ki. Később is csak olyan fotó kerülhet ki nálam, amin az arca nem látszik. Mi sem a közösségi oldalakon éljük az életünket. Évente 1-2 posztunk van. Bőven elég szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!