Mit osztottál meg gyermeked születéséről közösségi oldal(ak)on?
Ha több gyermeked is van vagy eltérő tartalmakat osztottál meg, akkor mi volt a maximum, azaz a legtöbb, amit megosztottál?
Még van variáció, ami nem fért a választható válaszok közé, de hozzászólásként szívesen elolvasom.
Nagyon szép story... És mindezt levezetted abból, hogy az ember kirakja, hogy mikor született a gyereke. 🤦 Túl sok Elrabolva-nt néztél 😏
Biztos van olyan gyerek, aki esetleg a túlzott online jelenlét miatt lesz áldozat, de statisztikailag az autó előbb fogja elütni.
Az meg hogy kitesz egy képet a születéséről még nem jelenti, hogy agyba főbe posztol róla. Én kitettem. De azóta évente egy-két alkalommal osztok meg a történetemben egy-egy képet, ami 24 óra múlva eltűnik és kell némi "hacker"tudás, hogy hozzáférhetővé váljanak újra. Kicsit paranoiásnak gondolom azt, aki a feltételezhető pedofilok miatt retteg. A gyerek személyiségi jogai már más tészta. Azt vállalom, hogy majd összeveszik velem emiatt. De másfelől meg nem osztok meg semmi kompromittálót, így ha sikerül átadnom az értékrendünket, akkor nem fog a kardjába dől i emiatt. 😅 Kicsit túltoltnak érzem ezt a témát...
Nekem is van ilyen ismerősöm. Mindig a pedofiloktól rettegett, soha egy képet nem osztott meg. Mi is csak olyat tehettünk ki, amin hátulról látszik.
Moet 12 éves a kislány és karácsony előtt szóltam anyukának, hogy ugyan nézze már meg, hogy milyen idős pasik lájkolják a képeit instagramon és miket írogatnak hozzá. Én legalábbis ettől félteném inkább, nem attól, hogy valaki kitépi a kezemből, mert látta az újszülöttkori képét.
Pont a napokban gondolkoztam újra ezen, szomszédban megszületett a baba, büszke apuka elárasztotta a Facebookot fotóval meg infóval, de a kislány egyrészt nagyon picike, jóval három kiló alatt, súlyra biztos súrolja a koraszülöttséget, másrészt érthető módon még nagyon kis gyűrött, nem túl bájos baba (még, majd tudom, egyre szebb lesz ahogy telnek a hetek)
Szóval bennem felmerült, hogy ez a kislány valószínűleg kamaszként ki lesz készülve hogy tele van az internet ezekkel a képekkel. Engem biztos nagyon frusztrálna...
27, en pl. azota mar reges reg leszedtem a kepeket, es nincs fent roluk (de meg rolam sem) szinte semmi.
38-as voltam
KÖzösségi oldalakon semmit, azt sem írtam ki, hogy megszületett.
Emailen családtagoknak küldtem pár fotót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!