Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit osztottál meg gyermeked...

Mit osztottál meg gyermeked születéséről közösségi oldal(ak)on?

Figyelt kérdés

Ha több gyermeked is van vagy eltérő tartalmakat osztottál meg, akkor mi volt a maximum, azaz a legtöbb, amit megosztottál?

Még van variáció, ami nem fért a választható válaszok közé, de hozzászólásként szívesen elolvasom.

2022. jan. 9. 20:18
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
67%
Ez tök jól is működne egy filmben. De (és lehet, hogy nem mindenki van így vele, de én magamból indulok ki) egy akkora gyereket, aki elmenne olyannal, akit nem ismer személyesen, nem hagyok egyedül mászkálni. Akit meg igen, az már nem dől be ennek. A 8 évesem tudja, hogy senkivel nem álhat szóba, aki nem rokon vagy közeli barát és még ő sem közlekedik egyedül.
2022. febr. 7. 15:39
 32/44 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon szép story... És mindezt levezetted abból, hogy az ember kirakja, hogy mikor született a gyereke. 🤦 Túl sok Elrabolva-nt néztél 😏

Biztos van olyan gyerek, aki esetleg a túlzott online jelenlét miatt lesz áldozat, de statisztikailag az autó előbb fogja elütni.

Az meg hogy kitesz egy képet a születéséről még nem jelenti, hogy agyba főbe posztol róla. Én kitettem. De azóta évente egy-két alkalommal osztok meg a történetemben egy-egy képet, ami 24 óra múlva eltűnik és kell némi "hacker"tudás, hogy hozzáférhetővé váljanak újra. Kicsit paranoiásnak gondolom azt, aki a feltételezhető pedofilok miatt retteg. A gyerek személyiségi jogai már más tészta. Azt vállalom, hogy majd összeveszik velem emiatt. De másfelől meg nem osztok meg semmi kompromittálót, így ha sikerül átadnom az értékrendünket, akkor nem fog a kardjába dől i emiatt. 😅 Kicsit túltoltnak érzem ezt a témát...

2022. febr. 7. 15:55
 33/44 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is van ilyen ismerősöm. Mindig a pedofiloktól rettegett, soha egy képet nem osztott meg. Mi is csak olyat tehettünk ki, amin hátulról látszik.

Moet 12 éves a kislány és karácsony előtt szóltam anyukának, hogy ugyan nézze már meg, hogy milyen idős pasik lájkolják a képeit instagramon és miket írogatnak hozzá. Én legalábbis ettől félteném inkább, nem attól, hogy valaki kitépi a kezemből, mert látta az újszülöttkori képét.

2022. febr. 7. 20:41
 34/44 anonim ***** válasza:
61%
Olyan fotót tettünk ki, amin az arca nem látszik. Csak egy keresztnevet írtunk ki, pontos adatokat nem (súly, időpont, teljes név stb).
2022. febr. 25. 06:16
 35/44 anonim ***** válasza:
51%

Pont a napokban gondolkoztam újra ezen, szomszédban megszületett a baba, büszke apuka elárasztotta a Facebookot fotóval meg infóval, de a kislány egyrészt nagyon picike, jóval három kiló alatt, súlyra biztos súrolja a koraszülöttséget, másrészt érthető módon még nagyon kis gyűrött, nem túl bájos baba (még, majd tudom, egyre szebb lesz ahogy telnek a hetek)

Szóval bennem felmerült, hogy ez a kislány valószínűleg kamaszként ki lesz készülve hogy tele van az internet ezekkel a képekkel. Engem biztos nagyon frusztrálna...

2022. febr. 25. 07:16
 36/44 anonim ***** válasza:
84%
A sajat oldalon az ismeroseimmel a gyerekekrol szuletes utan, mar feloltoztetve 1-1 kepet nevvel, idovel es meretekkel. Az anyukas csoportokban, aholegyszerre vartuk a babakat, ott szulestortenetet a legelso szules utan keszult kepekkel.
2022. febr. 25. 07:50
 37/44 anonim ***** válasza:
63%
Semmit nem osztottam meg sehol.Csak egy gólya ami fog a szájába egy kislány babát.Titkos örökbefogadás volt nálunk.Sokan még azt se tudták, hogy örökbefogadásra várakozunk pedig nem nagyon városba lakunk.Sokan ismernek.Megkaptam sokmindenkitől, hogy nem láttak terhesen.Hát ez nehéz lett volna.Család tiszteletben tartotta.h nem osztanak meg képet.Közeli ismerőseimk kaptam képet privát üzenetben.De ennyi.Féltem a zaklatástól .
2022. szept. 27. 13:46
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Nálam eléggé meg vannak szűrve az ismerősök facebookon. A családból is nagyon sokakkal ott tartjuk a kapcsolatot. Az elsőnél a kórházi kéet hármasban, a másodiknál a születésházban készültet négyesben töltöttük fel, névvel, grammal és centivel. Másodjára a neme is szülésnél derült ki.
2022. szept. 27. 14:12
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

27, en pl. azota mar reges reg leszedtem a kepeket, es nincs fent roluk (de meg rolam sem) szinte semmi.

38-as voltam

2022. szept. 27. 14:18
 40/44 anonim ***** válasza:

KÖzösségi oldalakon semmit, azt sem írtam ki, hogy megszületett.

Emailen családtagoknak küldtem pár fotót.

2023. febr. 22. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!