Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit osztottál meg gyermeked...

Mit osztottál meg gyermeked születéséről közösségi oldal(ak)on?

Figyelt kérdés

Ha több gyermeked is van vagy eltérő tartalmakat osztottál meg, akkor mi volt a maximum, azaz a legtöbb, amit megosztottál?

Még van variáció, ami nem fért a választható válaszok közé, de hozzászólásként szívesen elolvasom.

2022. jan. 9. 20:18
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
71%
Semmit. De tényleg semmit. Sokan azt se tudják, hogy van gyerekem.
2022. jan. 9. 23:24
 12/44 anonim ***** válasza:
66%

Semmit.

Pár hónaposan lecseréltem a profilképem egy olyanra amin együtt szerepelünk.Tök általános kép,csak ül az ölemben és pont sikerült elkapni ahogy mosolyog.

2022. jan. 10. 00:00
 13/44 anonim ***** válasza:
57%
A keresztnevét csak es egy kepet rola, ahol sapiban es takaroban van. Utalom olvasni mas gyerekenek a sulyat es hosszat, mintha valami húsárú lenne. Az, hogy milyen uton szuletett, azt is gaz kiirni. Azt meg plane, hogy szopizik-e. Hogy hany orakor született,az meg megis mit szamit? De a legrosszabb, amikor valaki kozvetlen szules utani kepet oszt meg, ahol meg nincs megmosdatva a gyerek.
2022. jan. 10. 12:00
 14/44 anonim ***** válasza:
85%

Mintha attól lenne valaki jó szülő hogy megoszt e bármit is a gyerekéről vagy sem.

Az is teljesen rendben van, ha valaki azt érzi, hogy így szeretné tudatni az ismerőseivel a számukra meghatározó életeseményt. És az is oké, ha valaki ezzel nem akar élni. De az hogy ez alapján ítéljünk meg embereket, az elég vicces...

2022. jan. 10. 12:34
 15/44 Ignis Subdialis ***** válasza:
86%

Szerintem ez a kérdés - a kulcsszavak alapján - a szülők tudatosságáról szól, hogy mennyire védik a gyermekeik személyes adatait.

A szavazásból látszik, hogy sokan nyilvánosságra hozzák a legfontosabb információkat, ahonnan már csak egy lépés megtudni az összes alapadatát, mint név, születési idő, hely, anyja neve…. Abból kiindulva, hogy aki bátran megosztja kisbabája adatait, valószínűleg a saját adatait sem őrzi hét lakat alatt, tehát könnyen összeállhat a kép annak, aki személyes adatokra vadászik. Nekem meglepő volt, hogy egy értelmiségi (egyik kutató, másik egyetemi tanár) házaspár ismerőseim nemcsak a gyermek teljes nevét, pontos születési idejét adták hírül a számos fotó mellett, de pl. amikor személyit csináltattak neki, megosztották a kormányablakban készült igazolványfotót is…

2022. jan. 12. 15:32
 16/44 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó egyetértünk. Én nem tartom akkora dolognak hogy van 1-2 kép de elképesztően sok infót megosztanak.

Jocika anyukája megosztja a gyereke képét születési idejét, ott van ugye az anyja apja neve, és még csak nem is korlátozza ki látja a megosztásait, megoszt pár képet arról milyen jólérezte magát Jocika a suliban mikor elsőbe került.

Mr Szexuális Ragadozó meg kiválasztja a gyereket a neten, az ott látott infók alapján elbattyog az iskolához amit be taggelt a szülő, kifigyeli, hogy nem-e véletlen a suli kapu előtt vár a gyerek a szüleire.

Odamegy hozzá: jajj Jocika, anyukád barátja vagyok, boldog szülinapot, most volt nemrég ugye? Biciklit kaptál ugye? Anyukád mutatta nekem is. Pont rá várok én is, mondta hogy érted jön, nem várunk együtt? Biztos ő is örülne neki hogy nem vársz itt egyedül a hidegben. Be is ülhetünk az autómba, bekapcsolom a fűtést és nézhetünk rajzfilmet a tableten ha akarod.

És így rabolták el Jocikát a megosztott adatok alapján.

2022. jan. 12. 15:51
 17/44 anonim ***** válasza:
21%

Jó, persze. Utána meg elviszik az ufók, meg satőbbi...

Azert mert valaki tudja anyja apja nevét, születési ifejét, helyet, pont semmit nem ér el vele....

En is tudom kb 30 gyerek adatait, meg a szomszédét, meg az ismerősömét, megsem tudok vwle mit kezdeni....

Ezeket akár bárki adatlapjáról is le lehet olvasni.

Egy személyi szam vagy tajszam vagy stb mas tészta. De ennyi adat?!

2022. jan. 12. 16:07
 18/44 anonim ***** válasza:
34%
Utolso, ne zavarjon, hogy manapsag mar be sem engednek, ha nem a szuloje vagy, illetve a gyereket nem engedik ki egyáltalán, tehát nem várhatsz rá a suli előtt. Latszik, hogy nincs gyereked, egy szimpla jatszohazban vagy gyerekes programon is meg kell adni a gyerek nevet, anyja nevet, cimet, tel.szamat. Ennyi erovel ne menj ki a hazbol anyukakent gyerekkel, mert majd kovetnek a ragadozok:D
2022. jan. 12. 16:10
 19/44 anonim ***** válasza:
15%
Nekem van olyan régi ismerősöm, aki vett egy fajtatiszta kutyát tenyésztőtől és a mai napig(3 éves a kutya) napi szinten legalább 3* tesz fel róla képe(ke)t és mindegyikhez egyesével odaírja a kutya teljes kennelnevét, a kutya apja és anyja teljes kennelnevét, a kutyája korát és a tenyésztő nevét.
2022. jan. 14. 19:38
 20/44 anonim ***** válasza:
77%
Annyit, hogy megszuletett a kisfiunk, keresztnev.
2022. jan. 14. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!