Miket fontos beszerezni a babának születése előtt?
Mondjuk elöbb ess teherbe, addig felesleges bármi is.
Lehet évek kellenek (ne igy legyen, de benne van) mire megfogan az a baba, addiv kár ezen gondolkodni, megvenni, nézegetni.
Egyébként baromira anya és baba függő.
Nekem 2 és fél éves a nagyom, 3 hónapos a picim.
Nem volt légzésfigyelőnk, babamonitorunk, cumisüveg se. Sterilizálni sosem sterilizáltam semmit. Nem használtunk pólyát, a mellszívő 3 éve díszeleg a polcon. Szoptatós párnánk sem volt. Kiskádat megvettük, talán ha 2x fürdött benne a fiunk.
Szóval ez annyira relatív...
Hát igen ez nagyon baba/anya/helyzet függő. Pl mi se használtunk légzés figyelőt mert csak velem aludt jól. Pihenőszék értelmetlen volt. Hordoztam kendővel. Neki ez kellett. Testközel. Cumisüveget csak a kórházba használtuk mert ott mericskélték meg pótoltatták. Itthon iszsz lett. Mérleget se vettünk. Sterilizálót se. Van akinek ezek is jók. Meg a cumisüveg melegen tartó bigyó. Tápszeres babának ha sokat utaznak biztos jó, de előre megvenni......
Amúgy meg én még nem vennék semmit. Ha mondjuk nem akar összejönni, addig nézegeted és fájdítid a szívedet?
Köszönöm mindenkinek! 😊
Egy szóval sem mondtam,hogy most azonnal megyek és mindent megveszek amit csak meg látok😅 majd ha 100%,hogy terhes leszek,csak akkor. Csak annyira bele éltem magam,annyira szeretném már,szeretnék rá rendesen felkészülni 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!