Miket kell beszereznem a babámnak (pl. :légzésfigyelő, babaőr, más egyéb holmi. ) amire megszületik? Mik a fontos, és nem olyan hasznos dolgok?
Tudom ajánlani a MAM-os cumisüvegmosót, mert nem karcolja a cumisüveget.
Mosószódával (kis mennyiségű mosószer mellé) nagyon szépen ki lehet mosni a pelenkákat, babaruhát.
Igazából ilyen lista millió van a neten, és az is, ami nem olyan fontos, én ezt használtam:
Ez nehéz kérdés... :)
Nekem kölcsönadtak sima és elektromos mellszívót, soha nem gondoltam, hogy az kellhet, és igen nagy szükségem lett rá...
Elektromos sterilizáló, én örültem, hogy csak bepakolom, és nem kell kifőznöm a cumikat, üvegeket.
Mérleg: sok esetben haszontalan, és a legtöbbször csak az Anyuka stresszel miatta. Nálunk jól jött, mert nem volt elegendő tejem. Így fontos volt látni, hogy mennyit evett, és mennyit adjunk még pluszban neki.
Itt egy oldal, nézd át mire lehet szükséged, és a szerint már könnyebb lesz dönteni.
Mindenkinek más a hasznos, haszontalan!
Nekem ami hasznos volt:
Szoptatós párna
Hinta
Légzésfigyelő
Mérleg
Elektromos mellszívó( kézi semmit sem ért )
Napi 2 váltás ruha, minimum 15 rugi, 15body
Mindenki azt mondta elég pár darab, hamar kinövi. Hát 3 hónapot hordta a 0-3 hó meretet, napi 4 akik kifolyt annyira hígat kakilt, minden szopi után bukott, nem vicc, napi 6-7 alkalommal kellett öltöztetnem, minden este mostam a ruháit, de másnapra nem mindig szàradt meg, ezért volt hogy másnap nem volt mit ráadni, azték picit nem tudtam kire hagyni, hogy menjek ezt azt megvenni!!?
Cumisüveg
Mikrós sterilizó, a Fazékban való kifőztstől ronda karcos fakó lett az cumisüveg
Cumi
Melltartó betét
Szoptatós melltartó
Zenélő körforgó a kiságyra, de csak ami elemes
Az oldal lemaradt, bocsi.
Hasonló ilyen összesítést találsz az ingyenes Brendon nagy katalógusban is.
Szerintem a légzésfigyelő hasznos dolog, bébiőr csak akkor, ha nagy a ház, és esetleg nem hallanád meg egy távolabbi helyiségből.
Mikrós sterilizálóm nem volt az első babámnál, de most lehet, hogy veszek, mert ha sima vízzel főztem ki az üvegeket, olyan volt, mintha beszórtam volna liszttel, plusz karcos, homályos lett. Ezért áttértem a desztillált vízre, na az meg ugye nem 2 Ft.
Tetra pelenka, soksoksok! :)
Cumisüveg melegítő, imádtam, hogy van, csak beleraktam az üveget, mire tisztába tettem a babámat, már meleg is volt.
A szoptatós párnát egyáltalán nem használtam, nekem nem jött be.
Mielőtt a mikrós sterilizálót megvennétek, azért hallgassátok meg mennyire hangos a mikrótok. Nálam volt hogy éjjel is használtam, akkor meg jobb ha csendesebb. Ezenkívül, mivel a mikróban ételt melegítesz, előtte ügyelni kell, hogy a szagok teljesen távoztak-e belőle!
Csak egy meglátás!
1-es vagyok.
Kórházba első napokra Tena Comfort mini super pelenka Neked, és nem Tena Lady, és ehhez kapható hálós nadrágféle, amit egy darabot 10-szer ki tudsz mosni, ha balesetes lenne, aztán pedig Tena Lady betét a 3. naptól.
Most nézem, hogy babakelengye, de hasznosnak gondoltam leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!