Mennyire fontos a légzésfigyelő? Van aki nem vesz ilyet? Hasznosak is, vagy inkább megnyugtatásra szolgálnak?
Szia!
Én vettem,és szerintem nagyon megnyugtató,hogy van.
Tényleg nem volt régen,de volt viszont sokkal több bölcsőhalott baba.Szerintem nem mindegy.Egyébként annak kell örülni,ha sosem riaszt,de ezt nem lehet tudni,életet menthet.Nekünk nem volt egyetlen téves riasztása sem.
De pont mikor én szültem,volt itt a közelünkbe egy bölcsőhalál.Egy hat hónapos kislány nem ébredt fel a délutáni szunyóka után többet.Az anyját hónapokig kezelték,és sosem bocsájtja meg magának,hogy a légzésfigyelőn spórolt,ami ha jelez,talán most is él a babája.Én ezt csak így tudom nézni,ha már van ez a nagyszerű találmány,miért ne használnánk,hiszen a kórházak sem véletlenül használják.
Különben is,el lehet adni ha már feleslegessé vált.
De ezt nem lehet anyagiakban mérni.
Üdv
Sziasztok!
A 4-ik válaszoló vagyok.Az utánam szólónak mondom,hogy a miénk nem riasztott tévesen soha.Szerintem ebből is érdemesebb megvenni a márkásabbat,mégha drágább is.
Én a lányomnál a kórházba rendeltem meg,nálunk Angel care típust használtak.Akkor megváltam tőle,de most ugyanezt a típust vettem,és nagyon tudom ajánlani.A baba nem tud lemászni róla,mert 2 lapos,és az egész kiságyban érzékel,mindegy hogy és hol fekszik a babó.
És igen,valóban nem kell negatívan gondolkodni,de a bölcsőhalál nem ennek a kérdése.Teljesen egészséges babákkal történt meg,és még mindig nem tudják a pontos okát,tehát mindenkinél fennáll a veszélye,és máshogy egyenlőre nem tudunk védekezni ellene.Szerintem,ha van ez a lehetőség,hogy jobban biztonságban tudjuk a kicsinket,ki kell használni.Mindannyian azt hisszük,ez csak másokkal történhet meg,velünk nem.És jobb,ha soha nem tudjuk meg milyen mikor okkal riaszt.Belegondolni is rossz.
El tudom képzelni,hogy akinek már megmentette a babája életét,ő ezt a találmányt látja a legfantasztikusabbnak.
Boldog babázást mindenkinek.
Szió!
A munkahelyemen (csecsemőosztály) BABY CONTROL légzésfigyelőket használunk!
Kellett pár nap, mire megtanultuk rendesen használni, de megérte.
Volt előtte angel care, de az csak a márkanév, nem igazán való semmire....
Amit nyugodt szívvel ajánlok:
Baby Control 1-2-3 lapos légzésfigyelő- megbízható, csak akkor jelez amikor kell, minőségi termék.
Tudod kölcsönözni is, de a www.mindennonek.hu oldalról meg is tudod rendelni.
Itt a link: [link]
A Légzésfigyelőknél - most már rájöttem - nem a márka a minőség...
Az AVENT 1 órán belül néha 5ször is bejelez, fölöslegesen...
Most Baby Controlt kaptunk a tesómtól, ami persze olcsóbb, és nagyon príma.
Azóta a férjem is nyugodtabban tud legalább 2-3 órát aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!