Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik nem szerették volna...

Akik nem szerették volna tudni a baba nemét, azok nem is jöttek rá véletlenül, pl. ultrahangos vizsgálat során?

Figyelt kérdés

Ma volt pont a genetikai vizsgálat. Nem tudom miért, de ahogy néztem a képernyőt nekem úgy tűnt, hogy kislány. A megérzésem, ami csak egy megérzés,tehát ugye alapja nincsen, hogy kisfiú.

Remélem nem fogunk rájönni. Igaz, azóta az jár a fejemben, hogy kislány (?) Alapjáraton teljesen mindegy, emiatt is mondtuk, hogy nem szeretnénk megtudni előre.

(U.i. ne írjatok légyszi semmit, amiből rájönnék a baba nemére) 😅

2022. jan. 5. 18:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Második terhességemnél szerettem volna, ha a doki leírja egy papírra és meglepi lett volna. Erre a 12. Heti ultrahangon első 10 másodpercben a monitoron ott volt a kuki 😂😁
2022. jan. 5. 20:01
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Mi is kapunk mindig képeket. Nem is kérdezik, csak adják automatikusan. Hát én kukit nem láttam (szerintem). 😄 Persze abban reménykedtem, hogy semmit sem fogok. 😆 A mai világban a technika miatt necces, hogy rá jön az ember.
2022. jan. 5. 20:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyiknél sem kerestük különösen a nemüket,csak azt kértük, hogy akkor mondjon valamit, ha teljesen egyértelműen látja az orvos. Anno a lányom a köldökzsinórt a lába közé kapva takarta mindenét az uh vizsgálat alatt, így nála lógott is a lába közt valami meg nem is. Vele sokáig nem tudtuk.

Nem úgy a fiam. Na ő nagy terpeszben odanyomta a fenekét az ultrahang fejhez és a monitor negyedén a kukaca volt kinagyítva. Még az orvos is nevetett, hogy milyen nyitott a baba.

2022. jan. 5. 20:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

16hetes uhn voltunk, a férjem nagyon lányt érzett, annyira, hogy teljesen belémbeszélte. Igaz még addig soha nem láttam ilyen részletes uht de ahogy kiterpesztette a lábát, hát hamarabb jöttem rá, hogy fiú mint ahogy a szonográfus kimondta volna.

Ha nem akarnám tudni, szólnék előre, hogy ne mutassa vagy szóljon ha épp ellenőrizni szeretné, hogy minden helyén van e és akkor nem nézek oda. Képet meg olyat adjon amin a feje van.

2022. jan. 5. 20:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az első terhességem során a 12. heti kórházi Uh-n úgy fejezte be a vizsgálatot a 'kedves' szonográfus hölgy, hogy 'ugye tudja hogy fiú?'

Mondom mostmár igen :)

A férjemmel együtt szerettem volna egyébként megtudni magánba :)

2022. jan. 5. 21:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem is kérdezték, szeretném-e tudni, és csak utána mutatta/magyarázta, hogy mit és hogyan nézzek. Magamtól nem hiszem, hogy rájöttem volna, pedig kisfiú. Bár én is az a kategória vagyok, aki kis túlzással néha azt se tudja, hogy hol a feje a gyerkőcnek😂
2022. jan. 5. 21:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sztkba jártam, nem volt nagy szám a gép, de még úgy is leordított a monitorról a kukaca. :D Az arcát bezzeg végig takarta, egyetlen egyszer nem sikerült megmutatniuk, folyamatosan elfordult az uh fejtől. De sokszor én se tudtam, hogy mit nézünk. Volt, hogy azt hittem, az ott egy láb, mert a kis bubik biztos ujjak, erre lelkendezett a szonográfus, hogy milyen sok a haja. Én meg pislogtam, hogy ezt mégis miből látja, de komolyan, hát én most néztem seggnek a gyerek fejét. 😂
2022. jan. 5. 22:35
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

Én magamtól mindig csak pislogok, hogy most egyáltalán a gyerek melyik testtáján járunk. (Azt hittem csak én vagyok ennyire sötét.) Honnan látja, hogy minden szívkamra oké, három eres a köldökzsinór, telítődik a gyomor, stb.!? Teljes rejtély...

Én szerettem volna tudni, prenából meg is tudtuk, hogy kislány lesz, a 20 hetes uh-n kérdezte a szonográfus, hogy tudjuk-e, illetve szeretnénk-e tudni a nemét. Mondtuk, hogy kislány, de azért erősítse meg. Rögtön mondta is, hogy pont itt vannak a nagyajkak, ő is tutira kislányt mondott volna és mond is nyilván. Amikor már kimondta, hogy azok a nagyajkak, akkor kirajzolódott nekem is, de addig teljesen vakon voltunk, hogy most hol vagyunk egyáltalán. :D Lehet egy fiúnál ez egyértelműbb nyilván, így be lehet bukni. De kérjétek meg mindig a dokit/szonográfust az elején, hogy nem szeretnétek tudni a nemét, úgyhogy ha genitális területet néz, akkor szóljon, hogy csukjátok be a szemeteket. :D

2022. jan. 6. 10:13
 19/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 😊❤️

#13 Ha véletlenül rá jövünk, nem a világ vége persze. Ez legyen a legnagyobb bajunk. ☺️ Főleg nem nekem. A férjem szeretné jobban a meglepit, nekem meg teljesen mindegy, csak egészséges legyen. Mármint a neme mindkettőnknek mindegy.

#14 Hát igen, pont az ilyenek alapján jön rá könnyen az ember, ettől "tartottam" én is. 😁 Na igen, csak ugye érdekes látni, így azért figyelünk, nézegetjük ahogy mozog, pörög. Első baba, nagy élmény. 😀

#15 Még szerencse, hogy nálunk ez nem áll fenn. 😀 Már a terhesség elején beleírtuk a papírokba, hogy nem akarjuk tudni. Persze mindenki hibáztat és elszólhatja magát, de azért nem sok az esély rá. Viszont jó, hogy ti szerettétek volna tudni, nem lőtte le a meglepit. 👍

#16 Na akkor úgy legyen esetünkben is. Bár a kíváncsiság valamilyen szinten bennem van tegnaptól, úgyhogy elkezdtem nézegetni az UH képet, viszont nem sok sikerrel. Anyunak is elküldtem (ő nagyon kíváncsi természetű 😀), s találgatott is rögtön. Mondjuk pont az ellenkezőjét, mint ami az én tippem volt, úgyhogy nagyon jó, továbbra sem tudjuk. 👍

#17 Ugyanez volt nálam is sokszor 😅👍, pl. amikor azt mondta, hogy "és itt a gyomor".. ööö, oké 🧐 sőt, a lábánál, kezénél is ez volt, az egyiket láttam csak, a másodiknál csak pislogtam, hogy aha tényleg..😀

#18 Tudják, hogy nem szeretnénk tudni. Ki kellett tölteni anno egy papírt és ez a listában volt, hogy szeretnénk e vagy sem. Tegnapig rendben is voltam, de aztán el kezdtem nézegetni az UH képet és jöttek az ötletezések. 😅 A jó hír, hogy nem igazán tudtam eldönteni, hogy akkor most kislány vagy kisfiú. 😁

2022. jan. 6. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!