Akik nem szerették volna tudni a baba nemét, azok nem is jöttek rá véletlenül, pl. ultrahangos vizsgálat során?
Ma volt pont a genetikai vizsgálat. Nem tudom miért, de ahogy néztem a képernyőt nekem úgy tűnt, hogy kislány. A megérzésem, ami csak egy megérzés,tehát ugye alapja nincsen, hogy kisfiú.
Remélem nem fogunk rájönni. Igaz, azóta az jár a fejemben, hogy kislány (?) Alapjáraton teljesen mindegy, emiatt is mondtuk, hogy nem szeretnénk megtudni előre.
(U.i. ne írjatok légyszi semmit, amiből rájönnék a baba nemére) 😅
Egyiknél sem kerestük különösen a nemüket,csak azt kértük, hogy akkor mondjon valamit, ha teljesen egyértelműen látja az orvos. Anno a lányom a köldökzsinórt a lába közé kapva takarta mindenét az uh vizsgálat alatt, így nála lógott is a lába közt valami meg nem is. Vele sokáig nem tudtuk.
Nem úgy a fiam. Na ő nagy terpeszben odanyomta a fenekét az ultrahang fejhez és a monitor negyedén a kukaca volt kinagyítva. Még az orvos is nevetett, hogy milyen nyitott a baba.
16hetes uhn voltunk, a férjem nagyon lányt érzett, annyira, hogy teljesen belémbeszélte. Igaz még addig soha nem láttam ilyen részletes uht de ahogy kiterpesztette a lábát, hát hamarabb jöttem rá, hogy fiú mint ahogy a szonográfus kimondta volna.
Ha nem akarnám tudni, szólnék előre, hogy ne mutassa vagy szóljon ha épp ellenőrizni szeretné, hogy minden helyén van e és akkor nem nézek oda. Képet meg olyat adjon amin a feje van.
Nálunk az első terhességem során a 12. heti kórházi Uh-n úgy fejezte be a vizsgálatot a 'kedves' szonográfus hölgy, hogy 'ugye tudja hogy fiú?'
Mondom mostmár igen :)
A férjemmel együtt szerettem volna egyébként megtudni magánba :)
Én magamtól mindig csak pislogok, hogy most egyáltalán a gyerek melyik testtáján járunk. (Azt hittem csak én vagyok ennyire sötét.) Honnan látja, hogy minden szívkamra oké, három eres a köldökzsinór, telítődik a gyomor, stb.!? Teljes rejtély...
Én szerettem volna tudni, prenából meg is tudtuk, hogy kislány lesz, a 20 hetes uh-n kérdezte a szonográfus, hogy tudjuk-e, illetve szeretnénk-e tudni a nemét. Mondtuk, hogy kislány, de azért erősítse meg. Rögtön mondta is, hogy pont itt vannak a nagyajkak, ő is tutira kislányt mondott volna és mond is nyilván. Amikor már kimondta, hogy azok a nagyajkak, akkor kirajzolódott nekem is, de addig teljesen vakon voltunk, hogy most hol vagyunk egyáltalán. :D Lehet egy fiúnál ez egyértelműbb nyilván, így be lehet bukni. De kérjétek meg mindig a dokit/szonográfust az elején, hogy nem szeretnétek tudni a nemét, úgyhogy ha genitális területet néz, akkor szóljon, hogy csukjátok be a szemeteket. :D
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 😊❤️
#13 Ha véletlenül rá jövünk, nem a világ vége persze. Ez legyen a legnagyobb bajunk. ☺️ Főleg nem nekem. A férjem szeretné jobban a meglepit, nekem meg teljesen mindegy, csak egészséges legyen. Mármint a neme mindkettőnknek mindegy.
#14 Hát igen, pont az ilyenek alapján jön rá könnyen az ember, ettől "tartottam" én is. 😁 Na igen, csak ugye érdekes látni, így azért figyelünk, nézegetjük ahogy mozog, pörög. Első baba, nagy élmény. 😀
#15 Még szerencse, hogy nálunk ez nem áll fenn. 😀 Már a terhesség elején beleírtuk a papírokba, hogy nem akarjuk tudni. Persze mindenki hibáztat és elszólhatja magát, de azért nem sok az esély rá. Viszont jó, hogy ti szerettétek volna tudni, nem lőtte le a meglepit. 👍
#16 Na akkor úgy legyen esetünkben is. Bár a kíváncsiság valamilyen szinten bennem van tegnaptól, úgyhogy elkezdtem nézegetni az UH képet, viszont nem sok sikerrel. Anyunak is elküldtem (ő nagyon kíváncsi természetű 😀), s találgatott is rögtön. Mondjuk pont az ellenkezőjét, mint ami az én tippem volt, úgyhogy nagyon jó, továbbra sem tudjuk. 👍
#17 Ugyanez volt nálam is sokszor 😅👍, pl. amikor azt mondta, hogy "és itt a gyomor".. ööö, oké 🧐 sőt, a lábánál, kezénél is ez volt, az egyiket láttam csak, a másodiknál csak pislogtam, hogy aha tényleg..😀
#18 Tudják, hogy nem szeretnénk tudni. Ki kellett tölteni anno egy papírt és ez a listában volt, hogy szeretnénk e vagy sem. Tegnapig rendben is voltam, de aztán el kezdtem nézegetni az UH képet és jöttek az ötletezések. 😅 A jó hír, hogy nem igazán tudtam eldönteni, hogy akkor most kislány vagy kisfiú. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!