Egy 4D-s Uh "kivált" egy normál vizsgálatot, ultrahangot a nőgyógyásznál?
4 kötelező ultrahang van.
12 héten, 18-20. hét között, 30-32. hét között, 36. héten. Ezeket sztk alapon is meg lehet csinálni. Tehát, elmész a 4D ultrahangra, majd TB alapon megcsináltatod a 18-20. heti ultrahangot, biztos, ami biztos, az ingyen van és csak egyszer kell kibírni a várakozást. Amúgy 15 ezer 1 alkalomra nagyon sok, rengeteg.
Igen, az én dokim is havonta hív... Azért kicsit sok lenne egy hónapban hozzá is menni meg ide is. De majd rá fogok kérdezni akkor, hogy olyan helyre menjek ahol vizsgalat is van nem csak mozi :)
Köszönöm!
Azért írtam, hogy menj SZTK-ba, mert akkor nem kell kifizetned a magándokik a 4D mellett is. Bizony, fontos genetikai ultrahang van 18-20. hét között. Ha a 4D ezt is tartalmazza, akkor oké. De, abban biztos vagyok, hogy a magándokid is látni akar, hiszen tudja, hogy fontos ultrahang a 20 hetes. Ha én lennék az orvosod, ragaszkodnék hozzá, hogy én magam lássam az ultrahangon, hogy minden rendben van-e.
Én a magánrendelés mellett elmentem SZTK-ba is, már csak azért is, hogy így legalább 2 orvos lát és bizony igen részletes volt az SZTK-s ultrahang is. Gondoltam egyszer kibírod, de akkor tévedtem, elnézést.
Ja és lényegtelen, hogy 14 hetes korodig mennyi ultrahang volt, már leírtam, hogy melyik 4-nek kell kötelezően meglennie.
Mikor én szültem 2010-ben, akkor szülés előtt a szülésznő elkérte a 4 kötelező ultrahangról a papírokat és az kellett neki, amit a kórházban csináltak, nem a magándokis. Mivel táppénzen voltam, így mindenképpen kellett az SZTK-s rendelésre járjak a táppénzes papír miatt, így megcsinálták ők is a kötelező ultrahangokat és persze a magándoki is. Mint írtam, legalább 2 orvos látott mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!