Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik nem szerették volna...

Akik nem szerették volna tudni a baba nemét, azok nem is jöttek rá véletlenül, pl. ultrahangos vizsgálat során?

Figyelt kérdés

Ma volt pont a genetikai vizsgálat. Nem tudom miért, de ahogy néztem a képernyőt nekem úgy tűnt, hogy kislány. A megérzésem, ami csak egy megérzés,tehát ugye alapja nincsen, hogy kisfiú.

Remélem nem fogunk rájönni. Igaz, azóta az jár a fejemben, hogy kislány (?) Alapjáraton teljesen mindegy, emiatt is mondtuk, hogy nem szeretnénk megtudni előre.

(U.i. ne írjatok légyszi semmit, amiből rájönnék a baba nemére) 😅

2022. jan. 5. 18:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Én prenan direkt kertem, hogy mondjak meg, de amúgy uh-ról tuti rá nem jöttem volna. Viszont en nem voltam ilyen 12D-s csodákon. Lehet ott kicsit feltűnőbb.
2022. jan. 5. 19:00
 2/19 anonim ***** válasza:
26%

"(U.i. ne írjatok légyszi semmit, amiből rájönnék a baba nemére) 😅"

Mi az ördögből jöhetnél rá UH alatt,ha nem a nemiszervéből? 😂🤦🏻‍♀️

Akinek már nem első terhesség vagy alaposan utána néz előre,hogy mit kell néznie az esetleg medencéből is meg tudja mondani,de..

Lehet,hogy meg fog lepni amit mondok,de a fiú babáknak kukija van.Tudod,láb között olyasmivel csináltátok őt is.Ha azt látod akkor fiú.Ha nem akkor nem,és jobb ha nem nézed a képernyőt mert 2. és 3. trimeszterben (főleg magánorvosnál ahol még az ujjakat és lábujjakat is megszámolják) ha pont úgy fekszik hogy egyértelműen kivehető legyen akkor azonnal ki fogod szúrni a plusz testrészt..

2022. jan. 5. 19:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
2 akkor en tuti reménytelen eset vagyok mert általában azt sem tudtam a fejet vagy a hátát nézzük e épp 🤣🤣
2022. jan. 5. 19:04
 4/19 A kérdező kommentje:
#1 Itt nagyon is jó UH van. Nem fogok kérni 3D vagy 4D ultrahangot, így azért ez megkönnyíti egy picit a helyzetet. 😊
2022. jan. 5. 19:09
 5/19 A kérdező kommentje:
#2 1. Nem vagyok szonográfus. 2. Még a szonográfus is sokszor téved, vagy csak tippelni tud. 3. Nincs még gyermekem. 4. Sok mindent leírtál, csak azt nem, amiről a kérdés szól, szövegértelmezés a köbön. Olyan anyuka vagy, aki nem akarta megtudni, de megtudta a baba nemét? Ha nem, lehet elballagni. 😁
2022. jan. 5. 19:09
 6/19 A kérdező kommentje:
#3 Hát nekünk részletesen elmondod mindent az orvos, mi micsoda, hány cm, hol vannak a szívkamrák, megfelelően fejlődik e, ugyancsak a gyomra a picinek. Tényleg nagyon szuper volt. Magamtól én is csak vakaróztam volna szerintem. A fején és a lábán kívül nem igazán találtam volna meg semmit. 😅
2022. jan. 5. 19:12
 7/19 flora08 ***** válasza:
100%
Amikor ultrahangra mentem, mindkét orvos megkérdezte szeretném-e tudni a baba nemét (a sajátom és az aki a genetikait csinálta). De a helyzet az, hogy már 16 hetesen nem lehetett nem látni hogy fiú, nagyterpeszben voltak a lábai. Ha azt feleltem volna, hogy nem szeretném tudni, lehet mondta volna hogy ne nézzek oda 😅
2022. jan. 5. 19:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ha nem akartam volna tudni is láttam volna😂

12 dik hét utántól szinte minden uh úgy indult h hozzáértés az uh a hasamhoz és ott figyelt a kukaca🤣🤣🤣

2022. jan. 5. 19:30
 9/19 anonim ***** válasza:
48%

Ha egyértelműen a nemet mutatná valaki se vennéd észre hogy mi a helyzet.

Akkor nem mindegy? Úgyse fogod "véletlenül" megtudni,papíron nincs rajta hogy milyen nemű,és ha nem akarod tudni úgyse azt fogod nézni..

2022. jan. 5. 19:41
 10/19 anonim ***** válasza:
67%

Hát azért egy lebegő kuki felismerése vagy hiánya igazán nem egy szonográfust igényel az tény,más meg szerintem nem igen lesz "nemi jegy" rajta..🙄

Ha nem akarod tudni inkább ne nézd az ultrahangot csak kérd ki az eredményt és ha kapsz fotót/videót (én magánban mindig kaptam) akkor mutogathatod apukának.

2022. jan. 5. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!