Akik nem szerették volna tudni a baba nemét, azok nem is jöttek rá véletlenül, pl. ultrahangos vizsgálat során?
Ma volt pont a genetikai vizsgálat. Nem tudom miért, de ahogy néztem a képernyőt nekem úgy tűnt, hogy kislány. A megérzésem, ami csak egy megérzés,tehát ugye alapja nincsen, hogy kisfiú.
Remélem nem fogunk rájönni. Igaz, azóta az jár a fejemben, hogy kislány (?) Alapjáraton teljesen mindegy, emiatt is mondtuk, hogy nem szeretnénk megtudni előre.
(U.i. ne írjatok légyszi semmit, amiből rájönnék a baba nemére) 😅
"(U.i. ne írjatok légyszi semmit, amiből rájönnék a baba nemére) 😅"
Mi az ördögből jöhetnél rá UH alatt,ha nem a nemiszervéből? 😂🤦🏻♀️
Akinek már nem első terhesség vagy alaposan utána néz előre,hogy mit kell néznie az esetleg medencéből is meg tudja mondani,de..
Lehet,hogy meg fog lepni amit mondok,de a fiú babáknak kukija van.Tudod,láb között olyasmivel csináltátok őt is.Ha azt látod akkor fiú.Ha nem akkor nem,és jobb ha nem nézed a képernyőt mert 2. és 3. trimeszterben (főleg magánorvosnál ahol még az ujjakat és lábujjakat is megszámolják) ha pont úgy fekszik hogy egyértelműen kivehető legyen akkor azonnal ki fogod szúrni a plusz testrészt..
Nálam ha nem akartam volna tudni is láttam volna😂
12 dik hét utántól szinte minden uh úgy indult h hozzáértés az uh a hasamhoz és ott figyelt a kukaca🤣🤣🤣
Ha egyértelműen a nemet mutatná valaki se vennéd észre hogy mi a helyzet.
Akkor nem mindegy? Úgyse fogod "véletlenül" megtudni,papíron nincs rajta hogy milyen nemű,és ha nem akarod tudni úgyse azt fogod nézni..
Hát azért egy lebegő kuki felismerése vagy hiánya igazán nem egy szonográfust igényel az tény,más meg szerintem nem igen lesz "nemi jegy" rajta..🙄
Ha nem akarod tudni inkább ne nézd az ultrahangot csak kérd ki az eredményt és ha kapsz fotót/videót (én magánban mindig kaptam) akkor mutogathatod apukának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!