Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért számít olyan hatalmas...

Miért számít olyan hatalmas bűnnek az, hogyha rákiabálnak vagy erélyesebben rászólnak?

Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ezt kifejtenéd bővebben?
2022. jan. 5. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Kire? A szomszéd nénire?
2022. jan. 5. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:
8%
A hang súllyal van a gond.
2022. jan. 5. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
38%

Azért mert tőled tanulják a dolgokat és a szokásokat is.

Később természetesnek veheti.

Olykor-olykor megeshet persze , de akkor ha már abban a korban van, el kell neki magyarázni,hogy esetleg megijedtél, és féltetted , vagy mérges lettél, de attól ugyan úgy szereted és sajnálod.

2022. jan. 5. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Kire?Kik?😅
2022. jan. 5. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Azért mert sokaknak nem olyan a gyerekük mint másoknak és mindenki akinek nyugis a gyereke azt hiszi ő aztan baromira tud nevelni. Több ilyet láttam. Óriási koppanás lett amikor a második, harmadik vagy negyedik gyerek neki is olyan lett.

Kolléganőm folyamatosan mondogatja. Hat a nagyok nem ilyenek. Hat Ja. Ezért nem érdemes okoskodni. Mindenki a saját gyerekével próbáljon nem kiabálni és ha sikerül örüljön neki. Egyébként az en fiammal felesleges kiabálni is mert az se használ. Meg kb semmi se. Csak a bunti. Kinek mi.

2022. jan. 5. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

Hol baj ez ? Én ha kellet rá kiabáltam vagy hangosan rászóltam,rászolok gyerekeimre.

Inkább ez mint hogy neveletlen legyenek gyerekeim akik törnek zuznak,rugdosnak meg mindent.

2022. jan. 6. 06:00
 8/8 anonim ***** válasza:
22%

Azért, mert megfélemlítés. Azt akarod elérni, hogy megijedjen attól, hogy te milyen nagy és erős vagy, esetleg milyen negatív következményekre számíthat tőled a későbbiekben, és ezért hagyja abba.

A megfélemlítési eszközök meg nem nyerőek gyereknevelésnél. De igazából semmi tuti recept nincs rá, szóval amíg nem alázod szavakkal, illetve nem káromkodsz, nekem belefér ráordítani, hogy hagyja már abba, fejezze már be az akármit. Eltanulja igaz, de ha nagyobb lesz nyugodtan meg lehet mondani, hogy nem egyforma szabályok vonatkoznak rátok, fejezze be a kiabálást. Nem kell példát mutatni, mert nem egy szinten vagytok, neked nem kötelességed jó gyerekviselkedést hozni, neked jó felnőtt viselkedést kell hozni.

2022. jan. 6. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!