Akarnátok gyereket ilyen kijelentés után?
Barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt. Lassan gyerek téma is szóbakerük.
De engem el szokott bizonytalanitani, vagy nem is tudom, minek nevezzem.
Szóval azt szokta mondani, hogy ha megromlana a kapcsolatunk, vagy külön válnának útjaink, és lenne gyerekünk, akkor neki nem kell, és vihetném magammal. Ő nem fog küszködni vele.
Kb úgy jöttünk össze, hogy másik kapcsolatból léptem ebbe, lehet ezért mond ilyeneket, mert fél, de akkor is bántó, és elveszi a kedvem az egésztől.
34-35 évesek vagyunk, mindkettőnknek meglenne az anyagi fedezete akár külön külön is felnevelni a gyereket.
Én nem tudom mit vár mit mondjak neki, nem tudom azt mondani, hogy 15 év múlva mi lesz. Realista vagyok, ő álmodozóbb típus.
De ilyen kijelentéseitől elmegy a kedvem, hogy egyáltalán próbálkozzak vele gyereket csinálni.
"sokat gondolkodtam azon, hogy talán fél, hogy tőle is lelépnék, és ezért mond ilyeneket."
Valószínűleg ez az egyik fő oka. De ez már eső után köpönyeg. Akkor kellett volna félnie inkább, amíg végignézte, hogy leléptél a másik kapcsolatból. Igen, ezt vele is megteheted, és semmi sem garantálja, hogy nem teszed meg. Szóval, nem mindegy egy kapcsolat létrejöttének az előzménye.
Másik oka lehet az is, hogy sokat hallott, olvasott, látott olyan kapcsolatokról, ahol apuka a szakítás után simán leszarta a közös gyereket. És nem szeretné ezt átélni a gyerekkel együtt.
Harmadik ok meg lehet, hogy valójában tényleg nem akar gyereket.
Ami biztos, hogy a jelek szerint nem bízik meg benned teljesen és a kapcsolatotokban sem. De erre előbb kellett volna gondolnia, amikor látta, hogyan cserélted le rá az exedet. Nem kellett volna veled szóba állnia addig, amíg nem leszel független. Megsértődhetsz, de a tény, az tény marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!