Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most őszintén, ti vennétek a...

Most őszintén, ti vennétek a gyereketeknek apró halálfejes dzsekit, sapkát?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 19:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
62%
Csak azért nem, mert már kissé nyálas divat lett az apró halálfejes. Egyébként miért ne, alig várom, hogy meglegyen az első bőrdzsekije :)
2010. szept. 8. 11:11
 22/28 anonim ***** válasza:
Pont én is úgy gondoltam eddig mint te.De épp a napokban láttam valahol hogy amire mi azt mondjuk hogy halálfejes azt a gyártók szerint kalóz minta.Szóval ezek kalózos cuccok:)
2010. szept. 8. 14:28
 23/28 anonim ***** válasza:

nálam kétélű:

1. vennék, hogy macsó csákó legyen a pici fiam

2. nem vennék, mert elvből nem akarok neki halállal kapcsolatos dolgokat venni, pl. játékpisztolyt.

Valszeg a 2. érv győzne az első fölött. És amúgy is macsó csákónak lehet öltöztetni a picit macikás hacukában is.

2010. szept. 8. 16:46
 24/28 anonim ***** válasza:

Miért ne?

Ha tetszik a gyereknek, akkor legyen neki

2010. szept. 8. 17:07
 25/28 anonim ***** válasza:
Én vettem már kislányomnak. Első kocsicipője rózsaszín alapon halálfejes mintás! Nagyon király!!
2010. szept. 9. 14:04
 26/28 anonim ***** válasza:
Aki azt írta hogy nem, mind le lett pontozva. Akkor mégsem az őszinte vélemény számít????
2010. szept. 9. 17:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Aki azt írta,h igen az is.:DDDD
2010. szept. 9. 17:40
 28/28 anonim ***** válasza:
igen,most ez a divat
2010. szept. 10. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!