Most őszintén, ti vennétek a gyereketeknek apró halálfejes dzsekit, sapkát?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 19:55
21/28 anonim válasza:
Csak azért nem, mert már kissé nyálas divat lett az apró halálfejes. Egyébként miért ne, alig várom, hogy meglegyen az első bőrdzsekije :)
22/28 anonim válasza:
Pont én is úgy gondoltam eddig mint te.De épp a napokban láttam valahol hogy amire mi azt mondjuk hogy halálfejes azt a gyártók szerint kalóz minta.Szóval ezek kalózos cuccok:)
23/28 anonim válasza:
nálam kétélű:
1. vennék, hogy macsó csákó legyen a pici fiam
2. nem vennék, mert elvből nem akarok neki halállal kapcsolatos dolgokat venni, pl. játékpisztolyt.
Valszeg a 2. érv győzne az első fölött. És amúgy is macsó csákónak lehet öltöztetni a picit macikás hacukában is.
24/28 anonim válasza:
Miért ne?
Ha tetszik a gyereknek, akkor legyen neki
25/28 anonim válasza:
Én vettem már kislányomnak. Első kocsicipője rózsaszín alapon halálfejes mintás! Nagyon király!!
26/28 anonim válasza:
Aki azt írta hogy nem, mind le lett pontozva. Akkor mégsem az őszinte vélemény számít????
27/28 anonim válasza:
Aki azt írta,h igen az is.:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!