Most őszintén, ti vennétek a gyereketeknek apró halálfejes dzsekit, sapkát?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 19:55
2/28 anonim válasza:
Nem. Voltam bababörzén, hogy a 2 éves lányomnak vegyek ruhát Egy pasi nagyon ajánlgatta a halálfejes pólót, bár a fiáé volt, szerinte kislányra is rá lehet adni. Én mondtam, hogy még a fiamra sem adnám, nemhogy lányra. Erre jól megsértődött.
3/28 anonim válasza:
soha, de ismerek olyan vamp szülőket akik direkt az ilyeneket keresik. Van ismerősöm akiknél a gyerek szájában halálfejes cumi volt...
4/28 anonim válasza:
Persze, sőt, apró halálfejet is vennék neki.
Miért mi a fene baja lesz tőle, elárulnád?
5/28 anonim válasza:
utolsónak: egyszerűen morbid és nem gyereknek való. Mondjuk én felnőttként sem pompáznék halálfejes cuccokban, mert egyszerűen annyi vidámabb szín és minta van mint egy fkete alapon fehér koponyás szar...
6/28 anonim válasza:
Szia! Ezt én sem értem, hogy egy csomó gyerekruhán miért van halálfej meg csontváz? Tegnap néztem éppen egy tök jó mellényt, megfordítottam és a hátulján ott volt egy halálfej. Én tuti nem veszek ilyen holmikat, szerintem visszataszító!
7/28 anonim válasza:
Én sem veszek, nem is értem miért ennyire felkapott, szerintem béna, és egyáltalán nem gyereknek való.
8/28 anonim válasza:
Van, aki meg nem akarja macikás püntyikének öltöztetni a gyerekét. Ez van.
9/28 anonim válasza:
Én vennék, szerintem rákkenroll :D
10/28 anonim válasza:
az én lányomnak van egy halálfejes sapija. olyan édes a rózsaszín cuccai mellett. ki nem állhatom a micimackós meg a negédes barbis-csillogós pillangós-hercegnős dolgokat, kiráz tőlük a hideg. nyilván tetőől talpig nem adok rá halálfejes dolgot, sőt, olyat sem veszek meg, aminek az egész hátán az van, de 1-1 kisebb minta erejéig simán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!