Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most őszintén, ti vennétek a...

Most őszintén, ti vennétek a gyereketeknek apró halálfejes dzsekit, sapkát?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 19:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%
Igen, a lányomnak van egy rózsaszín halálfejes tornacipője. Annyira boldog volt, amikor megvettem. Ő is utálja a hercegnőket, meg a "mézesmedvét".
2010. szept. 7. 20:38
 12/28 anonim ***** válasza:
64%
Naná,veszek is ha találok.Azt sajnálom,h lányoknak kicsiben nem nagyon van,inkább csak kamaszoknak.Mégis,mi baja lenne tőle?Nekik tetszik,nekünk tetszik,akkor miért ne?Semmi deviáns viselkedést nem látok kibontakozni tőle rajtuk,pedig már régóta hordanak ilyesmit.Sztem nagyon aranyosak és vagányak benne.Megértem aki nem akar ilyent adni a gyerekre,de attól még morbid vagy elítélendő.Jópofa.
2010. szept. 7. 20:38
 13/28 anonim ***** válasza:
41%
nem. nem hogy a kicsinek (2éves) nem, de a nagynak (13éves) sincs engedélyezve h ilyen cuccokba járjon. még szerencse h nem is igényli.
2010. szept. 7. 20:51
 14/28 anonim ***** válasza:
76%
Én totál olyan beállitottságu vagyok,hogy ezt mindenki "elvárná" tőlem,én is csodálkozom magamon,pár éve még simán vettem volna,de most valahogy nem visz rá a lélek.Ha kicsit nagyobb lenne,vagy fiu lenne,akkor talán vennék,de akkor sem biztos.Nem tudom miért vagyok igy vele,pár éve még nekem is mindenemen halálfej volt,meghaltam volna az ilyen babaruhákért.
2010. szept. 7. 20:53
 15/28 anonim ***** válasza:
37%
Nem.
2010. szept. 7. 21:27
 16/28 anonim ***** válasza:
75%
Belőlem semmilyen érzést nem vált ki, van a fiamnak egy pólója, amin 3 halálfej van, kb. ugyanúgy ráadom, mint a Verdásat vagy a Micimackóst.
2010. szept. 7. 21:31
 17/28 anonim ***** válasza:
75%

Én vettem a fiamnak halálfejes kendőt, és pulcsija meg pólói is vannak ilyenek. Szerintem tök vagány. És inkább adok rá halálfejes cuccot, mint Micimackósat meg Bobmester vagy micsodásat. Amik nekünk vannak halálfejes dolgok, egyik sem fekete alapon fehér, hanem piros vagy kék alapon vannak. Fekete pólója is van, azon Batman van.

Én is hordok halálfejes, koponyás trikókat nyáron, az egyik kedvencem is ilyen. Fehér, rajta arany színű kövekből van a halálfej.

2010. szept. 7. 21:32
 18/28 anonim ***** válasza:
78%
Persze, simán. :) Nagyon vagány, kisgyereknek is. :)
2010. szept. 7. 22:26
 19/28 anonim ***** válasza:
69%
Igen.
2010. szept. 8. 08:02
 20/28 anonim ***** válasza:
Múltkor a turiban találtam egy olyan fekete tipegőt,amin fehérrel be voltak rajzolva a bordák,medence,lábszárcsontok.Első gondolatom az volt,hogy megveszem,de aztán mégsem.Kicsit morbid volt.
2010. szept. 8. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!