Akiknek tényleg sokat dolgozik a férje fizikai munkát alig van otthon az mennyit foglalkozik a gyermeketekkel?
Az én párom kb semmit.
5 hónapos a fiunk. Hazajon ad egy puszit hejte mi újság hogy telt a nap?
Kiul a konyhába megvacsorazik, megiszik egy sört, tusol és alvás. Néha (pl hét elején szexelunk is akkor annyira nem fáradt meg)
“Hát ha már még csinálta akkor nevelje is fel.”
Hát ez nagyon nem így működik! Senkire nem lehet gyereket erőltetni, ezt ideje lenne végre megtanulni! Ha ő ott és akkor nem akart gyereket, márpedig el akarta volna vetetni, tehát nem akart, akkor joga van azt mondani, hogy rendben tartsd meg, de ő ebben nem kíván részt venni, fizeti a gyerektartást és ennyi. Ezt is mondhatta volna.
Nem értem miért hisztizel és flegmázol itt a válaszolókkal, amikor normálisan írtunk. Egy ilyen jellegű problémához baromira hozzátartozik, hogy a férjed amúgy nem akarta megtartani a gyereket, ugyanis ez lazán lehet a problématok mögött álló ok, de ha csak fél infokat csepegtetsz ide, akkor ne csodálkozz, hogy ezekre alapozva kapsz választ.
En se értem mi a bajod kerdezo!
Ennel sokkal durvabb valaszokat kapnak neha a kerdezok.. de igy van, itt senki nem ismer, csak arra reagaltunk, amit te leirtal! Ne is haragudj, tok jogosak a kommentek 80%a. Egy szoval se emlitetted eddig, kogy akarna meg 1 gyereket a ferjed (bar meg is lepodtem rajta).. amennyiben ezt komolyan gondolja, nagyon nem oke valami.
Akárhogy is, uljetek le beszelni! Nyugidt korulmenyek kozott lehetoleg
Szerintem meg kamuzol össze vissza.
Abortuszt akart, kijelentette hogy ne told rá a nyűgös gyereked ami a te dolgod amúgy, de közbe meg szóbakerült nála a tesókérdés.
Persze, ez így tök hihető.
Meg hogy kislánytesó😀 Miért ő látnok, vagy tudja hogy kell lányt csinálni vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!