Második gyermeketek születése után mikor kezdetek el otthon takarítani, főzni stb?
Szombaton jöttünk haza, következő kedden már főztem. Na nem azért, mert annyira muszáj volt, hanem, mert már én akartam. A terhességem végén már annyira lomha voltam,hogy szinte semmihez sem volt kedvem. Ahogy megszültem, sokkal energikusabb lettem.
Ráadásul a nagynak pont akkor volt az oviban őszi szünet, de ettől még szerencsére, amit akartam, meg tudtam csinálni. Oké, nem álltam neki pacalpörköltnek, de azért a bolognai-n túl is több mindent megcsináltam.
3 hetes a kicsi, 4 éves a nagy. Háztartásban alapdolgokat csinálok kb 1 hete: mosogatás, felmosás, mosás-teregetés. Nagytakarításba nem kezdek még pár hétig.
Főzni nem főzök még. Eddig hozott a család, ettől a héttől rendelek. A következő 2 hétre is rendeltem már, aztán majd meglátjuk. De a férjem eszik a munkahelyén, a lányunk az oviban, annyira nem létszükséglet hogy főzzek.
2 év és 2 hónap volt a két nagyom között. A 4. napon haza jöttünk, már aznap délután csináltam amit kellett, másnap boltjárás,kertészkedés... Nem akartam eltunyulni és nem is szeretem ha az én dolgom más csinálja. Volt hogy úgy jöttem haza,hogy gyakorlatilag a konyhaszekrényben közel sem ott voltak a dolgok,mint ahogy a helyük lenne....
4 gyerkőcöm van
A masodik gyerekkel szules utan 4. nap mentunk haza a korhazbol. Aznap Anyosom kuldott ebedet, masnap a ferjem hozott, majd jottek latogatoba a sogoromek es ok is hoztak. Tehat 3 napig nem foztem, utana mar igen.
Mondjuk en jol ereztem magam, semmi bajom nem volt, a korhazban toltott 3 nap is a pihenesrol szolt, mert a gyerek nagyreszt aludt.
Fozni is szeretek, igy nem is bantam, csinaltam onnantol kezdve mindent, amikor tudtam. (14 honap volt a gyerekek kozott, igy a napirend eleg kesze-kusza volt eleinte, de arra jutott idom, amire akartam.)
Az elso gyerek kulfoldon szuletett, ott nem is ejszakaztunk a korhazban, szulest koveto nap mar mostam. A ferjem fozocskezett par napig, de utana mar en szerettem volna, mert az idombe belefert boven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!