19hetes terhes vagyok. Ez lehet vakbél?
Figyelt kérdés
4-5napja fáj a hasam jobb oldalt lent tompa fájdalmat érzek ami kisugároz hátra a comb töbe néha bal oldalt lent is szurkál illetve köldököm felett is néha begörcsöl. Nögyogyásznál voltam ö mindent rendben talált. Védönő vizeletett nézet rendben volt.2021. dec. 24. 13:23
2/7 anonim válasza:
Vannak gyakorlatok, amivel ki lehet deríteni, pl hanyatt fekszel, és a jobb lábfejed kifelé fordítod. Ha szúr a hasad, akkor az elég gyanús, hogy vakbél.
Vannak még ilyen tesztek, ha rákeresel biztosan találsz.
3/7 anonim válasza:
Első baba? Vagy esetleg volt már császárod vagy hasi műtéted? Ez esetben összenöves is lehet
4/7 A kérdező kommentje:
Első baba. Még semmilyen műtétem nem volt
2021. dec. 24. 14:27
5/7 anonim válasza:
Ha vakbél lenne 4-5 nap alatt már nem tompa fájdalom lenne, hanem ki se tudnál egyenesedni.
6/7 anonim válasza:
Nekem vesemedence tagulat volt hasonló, a szonografusnak mondtam mikor ultrahangon voltunk, es ranezett az uh-val. Szülés utan elmúlt. Nekem ülve es fekve volt rossz, ha mászkáltam alig fájt. Amúgy terhesseg alatt kb minden mindenhol tud fájni, amíg nem brutál görcs, addig azt mondják normális, es majd elmulik.
7/7 anonim válasza:
A méhszalagok húzodása az valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!