Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vakbél vagy vírus lehet?...

Vakbél vagy vírus lehet? Másnál voltak hasonló tünetek? A vakbélnél milyen gyorsan jelentkeznek a tünetek, és meddig tart a lefolyása?

Figyelt kérdés
Okt.12 .-én volt a kislányomnak egy 1-2 napig tartó hányós hasmenős betegsége, végig ment az egész ovis csoporton. Azóta többször mondogatja h fáj a hasa főleg a köldöke körül ha megnyomkodja akkor, egyik éjszaka görcsölt is. Doki látta pepsinit és dipankrint kapott azt szedtük egy hétig. Most visszamentünk mert nem múlt el, most normaflort javasolt azt szedjük. Eddig csak ennyi tünet volt a hasfájás de tegnap éjszaka elég rosszul volt. Teljesen hideg volt a kis teste rázta a hideg izzadt, fájt a hasa. Ma reggel mintha mi sem történt volna jókedvűen ment oviba. A doki annyit mondott lehet a vírus miatt van még probléma de ennyi ideig is eltarthat? Kezdek aggódni, sosem volt hasfájós. Majd jövőhét végén kell visszamenni és ha nem javul lesz labor meg uh. Amúgy 5 éves.
2015. nov. 5. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha éjjel "Teljesen hideg volt a kis teste rázta a hideg izzadt, fájt a hasa" - akkor MA menjetek el az orvoshoz.
2015. nov. 5. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Másfél hétig tartott nálunk is a hányós hasmenős, ráadásul a tesó egy hét késéssel kezdte.

Az egyik gyereknél mi is vakbélre gyanakodtunk, a férjem mondta, hogy neki ugyanott fájt amikor neki volt, aztán rá másnapra kitört belőle is a hasmenés.

Az egyikne volt magas láza, a másiknak semmi, szóval ez egy érdekes lefolyású vírus.

Mondjuk én nem küldtem volna még oviba, de ez más kérdés...

2015. nov. 5. 13:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Az őszi szünet alatt itthon volt végig, a héten már ment oviba gondolom a doktornő is kivár mert nem tudja mi ez, és ilyen ami az éjszaka volt még nem fordult elő.
2015. nov. 5. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!