Vírusus torokgyulladás 8 hetesen. Valaki hasonlo helyzetben?
Figyelt kérdés
3 napja éjszaka sokat hánytam kb 12szer, azt hittuk a terhességtol. most már tudom vírustol mert az 5 éves kislányom egy hete hányta végig az éjszakát, ovibol hozta haza. nem kaptam rá semmit. Lázam max 37,6 volt nem vettem be rá semmit, most megint kezd felmenni pedig tegnap lement 35,6ra. Torkom iszonyatosan fáj, este muszaly volt Tantum verdével befulynom. Szabad használni, mert nem irja egyértelmuen? Mézet, fokhagymát, citromot eszem, sś vizzel gargalizálok de semmi javulás. Egy kicsit kezd felszakadozni mert zoldes nyáladékot kohogok fel, ezt néha sikerul lenyelnem :( Nagyon félek, má 3 napja virus van bennem, mi lesz a babával igy?2013. okt. 20. 09:58
1/3 anonim válasza:
Nekem kétszer is volt. A tantum verde nagyon jó. Mindkétszer azt írta fel a doki. Három nap alatt a torkom rendbejött, de az orromat még egy hétig fújtam. Szinte egy kis levegőt sem kaptam. Jobbulást neked!
2/3 anonim válasza:
Stodal szirup is jó, homeopátiás.Egyél nagy adag c vitamint és forró teát egész nap!
3/3 anonim válasza:
Én is betegen kezdtem a terhességet igaz nem ennyire durván. Nekem a C vitamin segített. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!