Egyre erösebben rúg, kissé fájdalmas, normális dolog?!
Szia. Szerintem nem kell aggódnod, ártalmatlan jelensègröl van szó. A terhesség alatt az összes méhet körülvevö szövet nyúlik, tágul, alakul. A mütéti hegek viszont nem tudnak ilyen iramban és mértékben tágulni, ezért a terhesség végéig érezhetsz kellemetlen húzódásokat, nyilallàsokat, fájdalmakat a mütéti hegnél vagy mélyebben. Hiszen sok szövetréteget átvágnak a vakbél eléréséig. Amugy 9 év már elég hosszu idö hogy a hegek megnyugodjanak, sem hegszétválást, sem újabb vakbélgyulladást nem okoz a terhessèg ( vakbeled már nincs és nem is lesz). Szép lassan a mütéti hegek is nyúlnak majd megfelelöen, csak ilyen kellemetlen érzések közepedte. Orvos vagyok, nekem is vtolt alhasi mütétem 15 éve, hasonló fájdalmaim voltak. :)
1,5 éves kisfiú anyukája
engem tavalyelőtt műtöttek vakbélre és pont kb a 27.héttől kezdett fájdni amikor eltalálta a hegemet a babám. azt mondták ez normális, szóval ne aggódj, nekem frisebbek a varratok azt mondták ennek ellenére, ne aggódjak a vakbél műtét miatt.
29 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!