Ez normális dolog?
Igen. Keményedik a hasad, ami a terhesség felétől (félidőtől) teljesen normális dolog. Ilyenkor kell szedni magnéziumot. Legalábbis a legtöbb doki/védőnő ajánlja.
Nekem spec. egyik terhességnél sem volt soha keményedésem, se fájásom. Emiatt is lett mind a kettő szülésem császár.
Fájásokat pedig úgy tudod "megnézni", hogy már az élesben vagytok-e, hogy figyeled az órát hány percenként/óránként érzed, valamint langyos fürdőt veszel.
Ha elmúlik a fürdő után a fájás, akkor nincs szülés. Ha nem, akkor érdemes átnézni a csomagot és indulni a kórházba.
A hasam nem keményedik csak amikor a baba ki feszíti magát! Ezeket a fájásokat nem gondolnám szülési fájásoknak hiszen közben nagyon sokat mozog a baba! :)
Gondolom készül a testem a szülésre csak nem számoltam vele hogy ez fájhat ennyire!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!