Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért zavar ez ilyen sok embert?

Miért zavar ez ilyen sok embert?

Figyelt kérdés

Ha egy kismama többes számban beszél a terhességéről, vagy a babájáról?

A környezetemben sok édesanya így beszél, és senkit nem zavar, ha valaki azt mondja, hogy pl 20 hetesek vagyunk, hiszen egyértelmű, hogy nem szószerint kell értelmezni.

Ennek ellenére itt úgy nekiugranak az ilyennek, mintha minimum bűnt követett volna el.

Miért van itt ennyi idegbeteg, akit ilyen apróságok ennyire zavarnak?

2021. dec. 21. 13:34
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
86%
A legfájóbb az hogy a védőnő is elengedi nálunk a “van tejcsi?” kérdést. Szerencsére a gyerekorvos nem, igaz őt én választottam, a védőnő meg adott.
2021. dec. 21. 15:56
 32/36 anonim ***** válasza:
74%
Engem is rettenetesen irritál. Primitív dolognak tartom.
2021. dec. 21. 16:43
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
25 idegbeteg 😆😆😆😵🥴
2021. dec. 21. 17:07
 34/36 anonim ***** válasza:
82%
#33 én nem vagyok idegbeteg 😥😥😥😥 25 voltam
2021. dec. 21. 17:59
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Engem is rettenetesen irritál egy esetet kivéve, amikor azt mondja az anyuka, hogy "nem aludtunk éjszaka". Nyilván ha a baba fent van, anyuka is fent van.
2021. dec. 21. 22:11
 36/36 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem terhesen ez a példa teljesen elfogadható, hiszen a baba 20 hetes, anyuka pedig 20 hetes terhes 🤷🏼‍♀️ Ha már megszületett, akkor is van a szituáció, amikor jogos, pl alvás. Ha a baba nem alszik, akkor anyiluka sem 😅 De a 3 fogunk van, kakiltunk, stb... Az szörnyű
2021. dec. 22. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!