Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ilyen anya lusta?

Szerintetek egy ilyen anya lusta?

Figyelt kérdés
1 gyereke van, 3 éves. Hozza viszi az oviba egyedül. Mellete dolgozik napi 5-8 órát, változó mennyit. Rendet tart otthon, tisztaság van általában, mos,tereget, vasal, kertet is rendben tartja. Utál főzni, 2-3 naponta főz csak. A gyerekkel keveset játszik konkrétan.
2021. dec. 20. 14:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek gondolom eszik az oviban. Ahhoz meg hogy Te vajas kenyeret, rendelt kaját vagy háromfogásos ebédet eszel, senkinek semmi köze. De még ha a gyereknek nem Te főzöl, de kap megfelelő ételt, ahhoz se.
2021. dec. 20. 16:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindent te csinálsz akkor az apuka is legalább csinál valamit? Ő mondta hogy lusta vagy mert nincs ebéd?
2021. dec. 20. 16:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lusta, csupán nem robot
2021. dec. 20. 17:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kifejezetten túlhajtja magàt ès nem jòl àllìtja fel a fontossàgi sorrendet. Kertèszkedne, vasalgatna a halàl, ha cserèbe nem lenne időm a gyerekre.

Főleg, hogy dolgozik is mellette.

2021. dec. 20. 19:26
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Meg oviban ùgyis eszik a gyerek főtt ètelt, bőven ràèrne heti 1x hètvègère főzni vagy rendelni. Tisztasàg, rend sem kell mindig legyen egy 3 èves mellett. Inkàbb egy kis jàtszàs utàni kupi, mint a gyerek pl. tv előtt bambuljon.
2021. dec. 20. 19:28
 16/18 anonim ***** válasza:
95%

Állíts fel egy fontossági sorrendet.

Évekig azt csináltam amit te leírtál.

Megbántam nagyon.

Elvittem reggel a gyereket az oviba, elnentem dolgozni, hazavittem az oviból délután és semmi időm nem volt a gyerekre mert kezdhettem 5 órakkor a házimunkát+főzés.

Beleuntam. A párom hazajött 5-kor és nem igazán segített. Mindenki akkor találta meg. Folyamatosan csörgött a telefonja.

Úgy voltam vele, hogy én miért teperek, ha ő le se tojja.

Amikor iskolás lett a gyerek ugye még rosszabb lett mert tanulni is kellett vele délután. A napköziben persze nem csináltak semmit.

Na ott már meguntam és lekiabáltam a fejét.

Azóta segít rengeteget.

Nem vagy lusta csak túl sokat vállalsz magadra.

2021. dec. 21. 11:27
 17/18 anonim ***** válasza:
49%

"Miért nem lehet rögtön e/1-ben írni?"

Ha nem vetted volna még észre, akkor mindig a kérdezőt ócsárolják. Ha e/1-ben írja, akkor lelustázzák, hogy miért nem játszik napi 16-19 órát a gyerekkel. De ha e/3-ban írja le, akkor meg ő van lekötsögözve, hogy miért turkál más életében.

2021. dec. 21. 16:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Igeen ez így van :D
2021. dec. 21. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!