Szerintetek egy ilyen anya lusta?
Szerintem kifejezetten túlhajtja magàt ès nem jòl àllìtja fel a fontossàgi sorrendet. Kertèszkedne, vasalgatna a halàl, ha cserèbe nem lenne időm a gyerekre.
Főleg, hogy dolgozik is mellette.
Állíts fel egy fontossági sorrendet.
Évekig azt csináltam amit te leírtál.
Megbántam nagyon.
Elvittem reggel a gyereket az oviba, elnentem dolgozni, hazavittem az oviból délután és semmi időm nem volt a gyerekre mert kezdhettem 5 órakkor a házimunkát+főzés.
Beleuntam. A párom hazajött 5-kor és nem igazán segített. Mindenki akkor találta meg. Folyamatosan csörgött a telefonja.
Úgy voltam vele, hogy én miért teperek, ha ő le se tojja.
Amikor iskolás lett a gyerek ugye még rosszabb lett mert tanulni is kellett vele délután. A napköziben persze nem csináltak semmit.
Na ott már meguntam és lekiabáltam a fejét.
Azóta segít rengeteget.
Nem vagy lusta csak túl sokat vállalsz magadra.
"Miért nem lehet rögtön e/1-ben írni?"
Ha nem vetted volna még észre, akkor mindig a kérdezőt ócsárolják. Ha e/1-ben írja, akkor lelustázzák, hogy miért nem játszik napi 16-19 órát a gyerekkel. De ha e/3-ban írja le, akkor meg ő van lekötsögözve, hogy miért turkál más életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!