Nagyon lusta vagyok, és ez anyát zavarja. Hogyan vegyem rá magam a házimunkára?
Figyelt kérdés
2019. júl. 23. 15:31
1/6 anonim válasza:
Gondolj bele, édesanyádnak mennyi dolga van, amiért nem csinálsz semmilyen házimunkát (nyilván nem csak ezért lehet, de mivel te nem segítesz neki, te is teszel arról). A fejedben dől el, akarat kell hozzá. Felállsz, kipakolsz a mosogatógépből, vagy kiveszed a ruhákat, és kiteregetsz pl. Nem kell mindent megcsinálni, elég ha először csak felsepregetsz, elmosogatsz, ilyenek. Miután megcsináltad, sokkal jobban fogod magadat érezni, hidd el. És édesanyádnak is lesz másra ideje, nem csak arra hogy mosogasson, takarítson utánad.
2/6 anonim válasza:
Én is azt tudom mondani, hogy lassan haladj. Mármint, először csak felporszívózol, vagy elmosogatsz... Az is több, mint a semmi. A lényeg az, hogy nem kell rögtön kitakarítani az egész házat. Felporszívózni, elmosogatni nem olyan sok idő, azokat nagyon hamar meg lehet csinálni. Szóval az is haladás, ha arra rátudod magad venni. Vagyis, ne is adj magadnak gondolkodási időt. Ne hagyd magad lebeszélni, hogy "majd később", vagy "túl lusta vagyok", hanem állj fel most nyomban, és mosogass el, vagy porszívózz fel.
3/6 anonim válasza:
Csináltál azóta valami hasznosat?
4/6 anonim válasza:
Biztosan van valaminalkalmazás, amin beállíthatod, hogy egy ideig kapcsolja ki a wifit a telódon, vagy hasonló... szóval vond meg magadtól a pótcselekvések lehetőségét
Nameg fogd fel edzésként a házimunkát. Fogyaszt 😃
5/6 anonim válasza:
Ebben lehet valami, amikor árufeltöltőként dolgoztam (1,5 hónapot) kb 4-5 kg-t fogytam...
6/6 anonim válasza:
a telefont inkabb adja oda az anyukajanak megorzesre, mert ha automatikusan ki is kapcsol a wifi, barmikor visszakapcsolhatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!