Miért zavarja anyukámat hogy dolgozni szeretnék?
diákmunkára szeretnék menni,mert nyáron szeretnék nyaralni menni,és arra gyűjtenék. De anyukám azt mondta inkább kifizeti,miért lehet ez?
17 éves vagyok
Szép dolog, hogy dolgozni szeretnél, semmi bajod nem lenne, ha kipróbálnád. Ugyanakkor valószínűleg az utolsó gondtalan nyarad lehet a mostani, amikor semmi gondod, bajod nincs. Persze ezt is csak akkor értékeli igazán az ember, amikor már csak emlékeiben él a nyári szünet fogalma.
Egyébként pedig kérdezd meg anyukádat, miért mondta ezt. Majd ő elmondja, hiszen jobban ismeri a helyzeteteket meg téged is.
Szerintem "csak" jófej akart lenni. Az én anyukám is ilyen (hála az égnek), ennek ellenére voltam nyaranta dolgozni, de imádtam (állatkert), nem is a pénzért csináltam. Jól esett a saját pénzemet költeni utána.
Ha dolgozni szeretnél, én felajánlanék neki olyat, hogy 1) mégis te fizeted, mert úgy jobban esne neked is, 2) kifizeti, te dolgozol, és azt a pénzt félrerakod vagy ilyesmi. De az is opció, hogy simán csak élvezed a nyarat :)
7/7 nyáron mégis mit kellene tanulnia??
az en lanyomis menni szeretne, 15 éves, szülői engedélyel mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!