Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért olyan elítélendő egy...

Miért olyan elítélendő egy 4.gyermek,ha a körülmények adottak?

Figyelt kérdés
A szülők fiatalok, dolgoznak mindketten. Apa az átlagnál jobban keres. A házuk saját, egyedül egy kocsi hitelük van. Törödnek a gyerekkel, programok vannak. Az iskolás lánnyal mindig tanulnak, sportolhat. Természetesen a többieknek is ugyan ezt biztosítani fogják. A gyerekeket nevelik nem csak úsznak az árral. Valószínűleg többet kell majd dolgozni a 4.gyerek miatt főleg ha nagyobb lesz. Védekeztek, sokáig tanakodtak mi legyen. Megtartják. Most Ők a Sátán amiért megtartják a kicsit. Az anya nagyon ki van ezek miatt az előitéletek miatt.

#körülmény #Miért itelik el?
2021. dec. 20. 09:18
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
57%
Nekem a szüleim a válságban elvesztették a vállalkozásukat. El kellett mindent adnunk és így is maradt adósság, mégsem merült fel, hogy az iskolából kivegyenek minket. Elmentek dolgozni és igaz nagy pofon volt de éltünk tovább. Ettől még mindig nem értem miért ne vállaljon az 4 gyereket az akinek nincs 100 millió ft félre tett pénze. Minket akkor is eltudtak volna tartani ha négyen vagyunk. Nem azt mondom ezt mindenki megteheti, az én szüleim képzett emberek, de a kérdező is leírta, hogy megtehetik.
2021. dec. 20. 13:42
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a lényeg, hogy a szülők tudják, mit bírnak. Van, aki arra született, hogy sok gyereke legyen, és szuper jól működik a család. Másnak meg nem megy, és csak nőnek a gyerekek, mint a gomba, nevelés nélkül.

Ha van rá keret és ők elég erőt éreznek magukba ennyi gyerekhez, mindegyikkel tudnak foglalkozni, akkor miért ne. Szerintem szép a nagy család, ha működik.

Nekem csak egy van, ennyit bírok, tudok magamról. Ezért nem is szülök többet.

Ha mérlegelték és nem csak eszetlenül szaporodnak, akkor jó egészséget és legyenek boldogok!

2021. dec. 20. 15:01
 33/33 anonim ***** válasza:

Nekem 3 gyerekem van és csak 1 idős szomszéd nő szólt be nekem 1x hogy minek nekem 3 gyerek.

Nekem is rosszul eset .

Ne foglalkozz vele .

Ha ha tényleg mindegyik megkapja a kellő figyelmet ,támogatást stb van akkora házatok hogy elférjen benne 4 gyerek akkora autótok hogy mindenki elférjen benne.

Akkor innentől senkinek semmi köze hozzá.

2021. dec. 20. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!