Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért olyan elítélendő egy...

Miért olyan elítélendő egy 4.gyermek,ha a körülmények adottak?

Figyelt kérdés
A szülők fiatalok, dolgoznak mindketten. Apa az átlagnál jobban keres. A házuk saját, egyedül egy kocsi hitelük van. Törödnek a gyerekkel, programok vannak. Az iskolás lánnyal mindig tanulnak, sportolhat. Természetesen a többieknek is ugyan ezt biztosítani fogják. A gyerekeket nevelik nem csak úsznak az árral. Valószínűleg többet kell majd dolgozni a 4.gyerek miatt főleg ha nagyobb lesz. Védekeztek, sokáig tanakodtak mi legyen. Megtartják. Most Ők a Sátán amiért megtartják a kicsit. Az anya nagyon ki van ezek miatt az előitéletek miatt.

#körülmény #Miért itelik el?
2021. dec. 20. 09:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%

Igen, a szülők hülyék, mert nekiállnak magyarázkodni, hogy milyenek az anyagi feltételek, meg mennyit fognak foglalkozni a gyerekekkel. Mint te most a nyitókérdésben.

Ha nem vársz valakitől segítséget, akkor magyarázattal sem tartozol, hogy hogyan fogod megoldani a negyedik vagy tizennegyedik gyerekednek az eltartását és felnevelését.

Egyszerűen elképesztő, hogy 3 gyerek után még ennyire nem nőttetek fel.

Mit foglalkoztok mások véleményével?

"Védekeztek, sokáig tanakodtak mi legyen."

Ezt úgy írod, mintha valami hibát követtetek volna el. Ha tudatosan akartátok volna a negyediket, ahhoz se lenne senkinek köze.

Egyedül akkor jogos a nagyszülők megjegyzése, ha eddig is jelentős terhet raktatok rájuk a gyerekvigyázásban, és a negyedik gyerekkel nekik is csak nőni fog ill. időben kitolódik a leterheltségük.

2021. dec. 20. 09:41
 12/33 A kérdező kommentje:
Nyilván nem az határozza meg a gyerek vállalásom ki mit mond, de szinte minden nap úgy jövök haza, hogy valaki beszól. Utcán, suliba, rokon...minden nap. Érzékeny is vagyok és gondolom ezért esik ennyire rosszul. Plusz apósom amit hétvégén leművelt.... Mintha gyilkosok lennénk kb.
2021. dec. 20. 09:44
 13/33 anonim ***** válasza:
81%
Én örülnék neki, ha ilyen szép nagy családom lenne, nekünk sajnos még az első sem jön össze, pedig elvileg rendben vagyunk. Legyetek boldogok és egészségesek :)
2021. dec. 20. 09:47
 14/33 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Soha sem kérünk segítséget! Soha!

2021. dec. 20. 09:47
 15/33 anonim ***** válasza:
22%
Mert a bolygó túlnépesedik,pár évtized múlva az ivóvíz is olyan kincs lesz amiért gyilkolászni fogja egymást az emberiség.
2021. dec. 20. 09:52
 16/33 anonim ***** válasza:
97%
Jaj, 15-ös, nyilván a 80 éves szomszéd Julika néni azért ugat bele mások életébe, mert aggódik az ivóvíz miatt.
2021. dec. 20. 09:59
 17/33 anonim ***** válasza:
98%
Nem elítélendő, szüljön mindenki annyit, amennyit. A mai világban a négy gyerek eltartása elég durva hátteret igényel, ezért én is szoktam magamban csettinteni, de semmi közöm hozzá.
2021. dec. 20. 10:03
 18/33 anonim ***** válasza:
96%
15-ös, akkor te véletlenül se vállalj gyereket :)
2021. dec. 20. 10:25
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, én megkaptam ugyan ezeket a 2. majd a 3. gyerekemnél is.

Nálunk anyám viselkedett a legundorítóbban mikor bejelentettem, hogy várandós vagyok ismét (tervezetten) akkor meg is mondtam neki a magamét. Most pedig az álszent viselkedésével undorító, ahogy előadja mennyire szereti a legkisebbet.

Nekem jó pár jól szituált ismerősömnek van 3-4-5 gyereke.

Igen, nagyon rosszul tud esni, de szard le. Nem nekik szülőd, nem nekik kell megteremteni mindent. Nem ők nevelik. Így semmi joguk belehápogni.

Aki meg hápog küld a bús pibe.

2021. dec. 20. 10:55
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Annyira utálom az ilyen primitív bunkókat ! Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki hány gyereket vállal, milyen neműt, hány év korkülönbséggel, milyen ingatlanba, milyen állat mellé, stb.

Tőlem nem merik már megkérdezni miért lett negyedik gyerek. Például egyik kotnyeles libától visszakérdeztem, hogy milyen pózban szoktak szexelni a férjével. Kb. ugyannyi köze van az én személyes dolgaimhoz, mint nekem az övéhez. Az ilyen embereknek egyébként már válaszolni sem szoktam, ha nagyon felidegesít, akkor elküldöm ahová való. Ha nem áll szóba ezek után velem, kicsit sem érdekel. Eggyel kevesebb hülye fog körül venni.

Ami pedig a túlnépesedést illeti, Afrikában és Ázsiában nagyrészt igaz, de Európában pont hogy vészesen öregedik a társadalom. Attól hogy néhány pár vállal akár 8-10 gyereket is Magyarországon, nem fogunk túlszaporodni, mert a lakosság legnagyobb részének 1-2 gyereke van. Maximum 3 a csok óta. Még arra sem elég, hogy reprodukálva legyen az elhalt, kiöregedett népesség.

2021. dec. 20. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!