Ilyen körülményes, kínlódós kisgyerekes
anyukákat..vagy csak felénk van így?
Figyelt kérdés
Régebben főleg nagy adakozó voltam, van helyi anyuka csoport, gyakran raktam fel ingyen ruhákat (normálisak pl GAP, Ted Baker stb) vadonatúj Lupilu címkés nadrágokat stb, mindig kínlódnak, hogy érte kell jönni. Míg gyesen voltam jobban elviseltem a kínlódást, de mióta dolgozok unom.. legutóbb feltettem egy bontatlan Dentinoxot múlt héten, amiért most ölik egymást, ingyen.. persze nem tud érte jönni, mert neki kisgyereke van..mondom nekem is 😅 De neki nagyon kell,vigyem már el neki házhoz, elviszem, ki sem jön, postaládába dobjam be, mert alszik a gyereke. Másik, 2x hordott UGG csizmát (gyerek) ami nem olcsó tétel felrakok ingyen, mikor megírom hova kell érte jönni már variál, hogy inkább nem tudunk e félúton találkozni, mert neki kicsit messze lakunk. Már komolyan elveszik a kedvem attól, hogy bármit is odaadjak. Ismerősi körben nincs kisgyerek már, az összes nagyobb az enyémnél, de már lassan ott tartok hogy kidobom ami nem kell.
Ha kell neki elmegy érte, ha nem, nem. Biztos nem szórakoznék ilyennel
2021. nov. 29. 23:46
2/22 anonim válasza:
Hát ha ingyen van, te teszel neki szívességet, ha elfogadja. Dehogy add neki ingyen, majd fizessen, és jöjjön is el érte.
2021. nov. 29. 23:48
3/22 anonim válasza:
Ez nemcsak az anyukák körében dívik. Nagyon hozzászoktak az emberek, hogy már mindent lehet házhoz szállíttatni.
2021. nov. 29. 23:48
4/22 anonim válasza:
Ez annyira ismerős! Én már pomt emiatt nem is mozgok a netes zsibiken. Inkább összegyűjtöm a cuccokat és megy a védőnőnek/segélyszervezetnek.
Kínlódik a tököm a sok kényelmes mamival. Szenvedtem miattuk eleget.
Szintén ugyenez: nem emelik meg a se.ket a szomszéd utcába se! Komolyan, szomszéd utcába. Hát anyukám akkor nálam marad. Másnap nem köszön... Nagyszerű.
Szóval nagyon is megértem a problémát kérdező, de nem tudok rá mit mondani, csak azt, hogy ez van. Nem kell foglalkozni velük.
2021. nov. 29. 23:49
5/22 Derjaderja válasza:
1. Ja csak pl a mi lakóhelyi csopinkban van egy ilyen szabály, hogy az először foglalóé a cucc, a többiek sorban állnak.
És az egy külön macera, hogy na, mikor vedd el tőle (erre nem is tudom van-e szabály), és ha elveszed ki volt a kövi. Főleg ha több áru és más kombóban foglalták stb.
Lehet írni a posztba, hogy el kell jönni érte, de így is van, aki alkudozik.
Bosszantó amúgy, bár néha meg lehet jól állapodni ha kiderül merre lakik a jelentkező. Én nem adok el sokat, de gyakran inkább elviszi a párom autóval és akkor nem kell várni.
2021. nov. 30. 00:04
6/22 anonim válasza:
Tudom mikor vinném én házhoz, azt amiért én pénzt adtam ki, neki meg ingyen van, ne vicceljünk már, olyannak add aki érte jön, írd bele, hogy csak így működik.
2021. nov. 30. 00:06
7/22 anonim válasza:
Én kiírom a hirdetés szövegébe, hogy a terméket itt és itt lehet átvenni, szállításban nem tudok segíteni, postázást nem vállalok. Ha akkora IQ betyár, hogy rám ír és felmerül a kérdés, hogy “és postázod?”, “találkozunk félúton?”, akkor elköszönök és ha rossz napom van tiltom is. Érdekes eddig minden cuccra találtam vevőt, aki normális volt és eltalált idáig, ráadásul semmit sem adtam ingyen. Te se legyél szívbajos, írd be a hirdetésbe, hogy csak személyes átvétel, aki nem érti meg az meg fennakad a rostán, majd lesz más vevő.
2021. nov. 30. 00:11
8/22 anonim válasza:
Eladnek valamit, ramir, megbeszélünk mindent, de a vásárlás előtt felszívódik. Miért?
2021. nov. 30. 06:24
9/22 anonim válasza:
Én régen sokat vateráztam és egy-két alkalom után megtanultam, hogy rögtön a hirdetés leírásában oda kell tennem, hogy személyes átvétel csak a lakcímemen. Innentől kezdve az ilyenek nem jelentkeztek és így is szépen elkelt minden.
2021. nov. 30. 08:01
10/22 anonim válasza:
Én mindig ha érdeklődők valami után, meg szoktam kérdezni hova és mikor mehet érte. ÉN. NEM AZ AKI ELADJA. Szerintem ez így helyes. Nekem is kisgyerek van mégis megoldom.
Viszont én olyanba is belefutottam eladóként, hogy egy 10est le akart alkudni a babakocsi árából mert őt annyiért hozzák el 2 várossal odébbról. Wtf?😅😅 Aztán másnap másik profillról rám írt ugyan ezzel a szöveggel és tagadta hogy ő ugyan az lenne😂😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!