Ilyen körülményes, kínlódós kisgyerekes anyukákat..vagy csak felénk van így?
Figyelt kérdés
Régebben főleg nagy adakozó voltam, van helyi anyuka csoport, gyakran raktam fel ingyen ruhákat (normálisak pl GAP, Ted Baker stb) vadonatúj Lupilu címkés nadrágokat stb, mindig kínlódnak, hogy érte kell jönni. Míg gyesen voltam jobban elviseltem a kínlódást, de mióta dolgozok unom.. legutóbb feltettem egy bontatlan Dentinoxot múlt héten, amiért most ölik egymást, ingyen.. persze nem tud érte jönni, mert neki kisgyereke van..mondom nekem is 😅 De neki nagyon kell,vigyem már el neki házhoz, elviszem, ki sem jön, postaládába dobjam be, mert alszik a gyereke. Másik, 2x hordott UGG csizmát (gyerek) ami nem olcsó tétel felrakok ingyen, mikor megírom hova kell érte jönni már variál, hogy inkább nem tudunk e félúton találkozni, mert neki kicsit messze lakunk. Már komolyan elveszik a kedvem attól, hogy bármit is odaadjak. Ismerősi körben nincs kisgyerek már, az összes nagyobb az enyémnél, de már lassan ott tartok hogy kidobom ami nem kell.2021. nov. 29. 23:35
21/22 Derjaderja válasza:
19. nekünk 50 ezerert kínáltak egy olyan babakocsit, ahol a tolókarról el volt távolitva teljes hosszaban a fogópárna, és helyette ilyen ezüst szigszalaggal volt körbetekerve a meztelen műanyag. Persze a netes fotón ez a szép resz nem látszott.
22/22 anonim válasza:
19# Én azt gondolom normál ember megtudja ítélni mennyiért szeretne eladni egy tárgyat. Másik normál ember meg megtudja ítélni, hogy neki annyiért kell-e. Szerintem is vannak pofátlan árak is, de max felszisszenek és továbbgörgetek nem állok le alkudozni és pláne nem kérek el valami ingyen cuccot, amiért nem tudok elmenni.
Szerintem mindkettő nagyon gáz.
Majd ha a kereslet-kínálat nem találkozik, akkor elgondolkozik az eladó, hogy enged-e az árból, vagy azt kezd a cuccával, amit akar. Ha talál olyat, akinek kell annyiért, akkor pedig mi a gond? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!