Mit tegyek, hogyha mégse bírom két kisgyerekkel?
Hatalmas nagy hülyeséget csináltam. Nincs két év a két gyerekem között (23 hónap van). Azt hittem, hogy bírni fogom, de mégse bírom se szusszal, se idegekkel.
Úgy terveztük, hogy 3-4 év lesz a két gyerek között, és azért nem is védekeztünk, mert endometriózissal műtöttek, ami visszajött (+petefészek ciszta), és az első gyerek is nagyon sokára jött össze). Több mint egy évig szüles után nem szexeltünk, elsőre összejött a kicsi.
A nagy hisztizik, a kicsi sír. 20 felé szakadok. Olyan fáradt vagyok, hogy utoljára vasárnap mostam hajat.
Na, megint kezdődik... Miért kell általánosítani? Miért lenne már büntetés a bölcsőde? Olyan unalmas már, hogy mindig előkerül ezek alatt a posztok alatt egy ilyen anyuka, mint te 13-as, aki 6 éves korig a sunajaban hordaná mind az összes gyerekét ha vissza tudná őket dugni.
Az átlag emberek átlag gyerekei kb 2 évesen bekerülnek a bölcsődébe, mert sokkal kevesebben tehetik meg azt, hogy otthon maradjanak a huszonpárezer forintos gyesen, mint akiknek el kell menni dolgozni.
Nem mellékesen vannak olyan gyerekek, akik 2-3 evesen igenis igénylik a saját korosztályukat is.
Szerintem nagyon beszűkült és ítélkező azt mondani a bölcsődébe, hogy büntetés.
"mert sokkal kevesebben tehetik meg azt, hogy otthon maradjanak a huszonpárezer forintos gyesen,"
De aki a második, sokadik gyerekkel van otthon a "nagy" mellett, az megteheti.
Plusz relatív, hogy vajon tényleg könnyebb minden nap koran kelni , útnak indulni a naggyal, hogy esőben, hóban, sárban de bevidd-hazahozd, akkor is ha épp ütközik a másik alvásidejével. Kockáztatni, hogy hetente hazahoz a kicsinek valami bacit, vírust? Nem beszélve arról, hogy a "lepasszolás" fokozza a testvérféltékenységet is. Nem hülyék, tudják hogy anya nem dolgozni megy, hanem otthon van a kicsivel.
Érdemes átgondolni, hogy vajon nem jobban megéri valahogy csak összehangolni otthon a két gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!