Mit tegyek, hogyha mégse bírom két kisgyerekkel?
Hatalmas nagy hülyeséget csináltam. Nincs két év a két gyerekem között (23 hónap van). Azt hittem, hogy bírni fogom, de mégse bírom se szusszal, se idegekkel.
Úgy terveztük, hogy 3-4 év lesz a két gyerek között, és azért nem is védekeztünk, mert endometriózissal műtöttek, ami visszajött (+petefészek ciszta), és az első gyerek is nagyon sokára jött össze). Több mint egy évig szüles után nem szexeltünk, elsőre összejött a kicsi.
A nagy hisztizik, a kicsi sír. 20 felé szakadok. Olyan fáradt vagyok, hogy utoljára vasárnap mostam hajat.
Itt mindenki irja apukat. De sajnos apuka sok haznaö 10 12 orat dolgozik. Abban az idöben pedig anyuka egyedül van
Most irhatnatok neki, hogy dehat tudta mire vallalkozik de sajnos az ilyesmit nem lehet elöre tudni. Van amelyik baba eszik alszik sose sir van amelyik igenyli a több törödest.
Tanacsot nem tudok adni. Egyetlen megoldas az idö. Bölcsöde, ovoda esetleg, ha nagy szülök sincsenek
Persze tudom. Azert irtam, hogy esetleg az egy megoldas lehet, ha a szülök meg tehetik.
Nagyon nehez most szegeny kerdezönek :(
Igen tuti. :(
Emlekszem én sem tudtam merre állok arccal az első évben. Meg depis is lettem, pedig nekem tényleg segít a férjem. Ami még sokat segített, hogy mentünk állandóan valahova. Játszótérre vagy sétálni.. lényeg hogy a nagyot kb állandóan le kellett kötni, mert ha nem volt valami program, akkor jött a hiszti
Persze nehezítette, hogy a kicsi szopik és én meg annyira nem szeretem azt sehol hagyni neki csak itthon. Persze valahol meg kell alkudni.
Az művészet, hogy osszehangold a gyerekek rutinjat de kb ha fél éves lesz a kicsi akkor már lehet vele próbálkozni. Legalább akkor lesz egy kis nyugid ha egyszerre alszanak.
Apuka?
Szerintem a 2 èv már nem olyan gáz..
Nálam 1,5 év van köztük..
2 èves a kicsi, már egész jó
Mi 3-at terveztünk kis korkülönbséggel, de még most is bizonytalanok vagyunk a 3.-kal.
Vagyis most jutottunk el oda, hogy talàn mégis akarunk ( eddig hiába volt az a terv, visszakoztam, baromi nehèz a gyerekkel)
De kb 3-3,5 lesz a kicsi és pici közt..
Annyit tudsz tenni, hogy túléled. Nekem 21 hónap van köztük. Az első egy évre nem nagyon emlékszem, de hosszú volt, az biztos.
Ahol tudsz, kérj segítséget, Apa, nagyik, unokatesók, szomszédok. Ha a nagy elmegy oviba, sokkal könnyebb lesz.
Plusz szedd elő a humorérzéked. Nekem van egy videópárom a lányomról, az elsőn torka szakadtából üvölt, mert nem akar aludni. Nagy nehezen elráztam a fenekét, aludt 3 órát, majd a következő videón az látszik, hogy kipattan a szeme, és tovább üvölt, mintha mi sem történt volna... Durván tolta a dackorszakot, egyemmeg. Néha előkerülnek, megnézem, és könnyesre vihogom magam rajta.
Szóval kitartás, lesz jobb is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!