Hogy szoktassam le a 17 hónapos fiamat a szoptatásról?
Már nem bírom idegekkel. Eddig csak nem szerettem szoptatni, most meg már düh, harag is elfog, és végig szorongok, miután elaludt a gyerek, hogy vajon mikor kel fel, mert ha felkel, egyből szopni akar.
Egy hete nem engem szopni, tépi a pólómat, és órákon keresztül is képes hisztizni. Mit tegyek?
En ezt csinaltam kb novembertol: mikor cicit kert egyre tobbszor mondtam hogy kesobb, ezt csinaltam november kozepeig. Utana nappal ha kerte a cicit mondtam hogyha jon az alvas kap cicit (delben es este). Eloszor sirt nekem is tepte a polom de kovetkezetes voltam es nem engedtem neki. Decemberre szepen atalltunk hogy napi 2* szopizik alvasnal, neha ejszaka is de nem mindig. Most decemberre hagyom igy de januarban akarom folytatni. Ugy tervezem hogy a nappali alvasnal majd mondom neki hogy majd este kap kb fel honapig. Es ha ez sikerult akkor megszuntetem az estit is. Egyebkent mielott elkezdtem a leszoktatast volt h este 4-5* is felkelt de miota 2 re alltunk at nagyon sokszor fel se kel.
A legfontosabb szerintem a kovetkezetesseg. Kitartast kerdezo!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!