Miért kell bántani aki beoltatja a gyerekét covid ellen?
Nekem még nincs gyermekem, bár párommal már tervezzük. Mi be vagyunk oltva, de soha nem bántottam az oltatlanokat. Mindenkinek saját döntése, a szülőknek is hogy beadatják-e a gyerkőcnek vagy sem.
Viszont itt is, és Facebook-on is azt látom, hogy rendesen egy háború alakul ki amiért valaki beoltatja a gyerekét. Le sz.r anyázzák, idióta szülő stb. Mire jó ez? Miért kell bántani a másikat, főleg anyukák? Csodálkozunk hogy mennyi az iskolai csúfolódás miközben otthon ezt látják..
Párom azt mondta, nem is gondolta hogy az anyák ilyen "kegyetlenek" egymással.
Mindkét tábor bántja egymást, persze mindkettő tagadja is.
Pedig más sem megy manapság, csak a mocskolódás az oltottak és az oltatlanok között. Nemrég láttam egy cikket megosztva az elszökött fekete vadmacskáról. Mondanom sem kell, miről szóltak a kommentek. Burkoltan belekeverték az oltást is, ömlött a szenny és az utálat.
Párodnak tűnjön már fel (meg neked is), hogy pont ugyanannyi férfi pofázik ezen posztok alatt, mint nő.
Olyanok is, akiknek már az unokàja se ez a korosztály, de azért vekengenek.
"Párom azt mondta, nem is gondolta hogy az anyák ilyen "kegyetlenek" egymással."
Hajajjaj!
Párodnak még sok illúziója le fog rombolódni, ha kisgyerekes anyukák fórumait, FB-csoportjait olvasgatja!
:-))))))
Sokszor a legalpáribb stílusban támadnak annak, aki másképp gondolja az alábbiakat:
szoptat - nem szoptat - meddig szoptat,
többszázezres babakocsit vesz - aprópénzből megoldja használttal,
így eteti - úgy eteti,
így szoktatja szobatisztaságra - úgy szoktatja,
képernyő előtt ülhet-e, mennyi ülhet a gyerek,
homokozóban más játékát elvette vagy az övét elvették,
óvónővel, óvodástársakkal való konfliktusok,
osztálytársakkal, tanítókkal való konfliktusok
és a sort a végtelenségig lehetne folytatni.
A lényeg, hogy sz..anya, aki másképp csinálja vagy gondolja. Az is, akinek később ült, állt fel a gyereke, később kezdett beszélni, később lett szobatiszta. Ordenáré stílusban alázzák egymást, jobb érzésű emberek ki is lépnek onnan, csak elrettentő példaként emlegetik ezeket.
Ezzel azt hiszem, meg is válaszoltam a kérdésedet. Az oltásról van véleményem, néha lakonikusan leírom, a pontozás és a dühös válaszreakciók nem érdekelnek.
Egy a lényeg: párommal erről nincs vita, mi egyetértünk oltásügyben (és általában a gyereknevelésben).
Párodnak üzenem: A nők és a gyerekek gonoszak. (Persze tisztelet a kivételnek.) Sajnos az a helyzet, amit a 6-os írt.
Kb fogantatás pillanatától kezdődhetnek a viták,a beszólások,az én jobban tudom, versengés és akár a lenézés.
Számomra ijesztő, hogy a legapróbb dolgokon milyen viták alakulnak ki, pedig úgy gondolom, hogy nem azon múlik, hogy milyen ember lesz a gyerekemből, hogy mosizok vagy tápszerezek vagy kap ajándékot Mikulásra vagy 8 hónaposan már áll. Az igazán fontos kérdésekről, élethelyzetekről kevesebb anyukával lehet értelmesen beszélgetni a világhálón.
(Pap tanárom mondta: Apácazárda? Isten ments! Ennyi nőt bezárni egy helyre? Rosszabb, mint a pokol!)
Köszönöm szépen a válaszokat
Na igen az anyukás csoportok Facebook-on.. Beléptem hogy hátha tanulok valamit így előre, de ahogy a 6-os írta ha a másik másképp csinálja már nem jó.
Nem tudom vége lesz-e ennek a "háborúzásnak". Mondjuk ha nem az oltás, akkor más miatt esnek egymásnak az emberek.
Én már a várandósságom előtt megfogadtam, hogy egyetlen babás-mamás csoportba sem fogok belépni, mert nem tesz jót az ember lelki békéjének :D
Javaslom minden normális szülőnek, akinek jobb dolga is van a várandóssága vagy a gyereke mellett, mint az unatkozó véranyukkal háborúzni BÁRMILYEN témában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!