16hónapos gyereketeket beoltatjátok/oltattáttok/oltatnátok a h1n1 ellen?
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 21:21
1/19 anonim válasza:
Én már 2 hete beoltattam!Az egész család be lett oltva!
2/19 anonim válasza:
Nem. Én egyik kicsi gyerekemet se oltattam be ezzel a fene tudja milyen oltással.
3/19 A kérdező kommentje:
1.válaszolónak,hasonló korú?és voltak mellékhatások?
2009. nov. 25. 21:26
4/19 anonim válasza:
Nem oltattuk be magunkat,mert feleslegesen nem terhelem sem a gyerek szervezetét,sem a mienkét.V olt már nem egy világméretű járvány,sőt 58-ban még gyógyszer sem volt ellen,oltás pedig mégúgyse,és nem haltak bele tömegesen az emberek.
A jelenlegi oltás csak egy virusra érvényes,de a már megjelent mutációra már nem.Akkor mire lenne jó az oltás?
5/19 anonim válasza:
igen, 14 hós a babám, engem megnyugtat a tudat, hogy mi mindent megtettünk azért, hogy elkerüljük egy súlyos szövődményekkel járó betegséget...
6/19 anonim válasza:
Nálunk az orvos egy barátnőm kislányát, aki másfél éves nem oltotta be, csak a nagyobb gyerekét és a szülőket. Aztán ki tudja miért nem...
7/19 anonim válasza:
Mi sem oltatuk be magunkat és a gyerekeket sem fogom.Ugyan is van egy ismerősünk ő be oltata magát 2hete otthon van betegállományba ,mert miótta megkapta a védőoltást rosszabul van és nem hogy javulna az állapota még rosszab lett neki.Hát ennyit erről.
8/19 anonim válasza:
Nem....
Több érv szól ellene mint mellete.
Mutálódik a vírus,mint mindeggyik más.Söt a vakcina nem is igazán jó.Réadásul nem volt idejük eleget tesztelni,majd most......
Már országokban azt mondják az oltóanyag már nem is hatáss.
Ezt mindenki maga döntse el.
Minknem oltatunk.....
9/19 anonim válasza:
Már 3 hete beoltattuk. 16 hónapos volt akkor. Semmilyen mellékhatása nem volt eddig, szerintem nem is lesz. Van orvos is, genetikus is a családban, ezért nálunk nem volt kérdés az oltás.
10/19 anonim válasza:
Eddig nem akartam, de most már félek :( Mit tennék, ha az én babám lenne lélegeztetőgépen? Biztos ütném a fejem a falba, hogy miért nem adattam be. Szóval eddig nem, de jövő héten beoltatjuk a 14 hós babánkat és páromat és engem is. Jobban félek már, minthogy ne oltassak és emésszem magam itthon :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!