Magunkat igen a 19 hós kislányunkat NEM!!!! Nekem a 13. napon olyan kiütéseim lettek ( és a környezetemben is sokaknak), hogy mai napig viszketek és fájnak is. Kedd óta iszom a Calcimuscot és a Claritint. Soha életemben nem voltak kiütéseim. Nem váltottam tisztákodó szert és mosószert sem és nem is ettem semmi olyat mivel kemény diétán vagyok. Nekem muszály volt oltatnom orvosom eldöntötte helyettem. Nem volt választásom. De hogy a gyerekemet nem engedem ilyen ismeretlen valamivel oltatni az is biztos. Minden óvintézkedést megtettünk és megteszünk, hogy ne kaphassa el a vírust.
2009. dec. 4. 16:04
12/19 anonim válasza:
Igen, már 3 hete. 16 hós.
2009. dec. 4. 16:53
13/19 anonim válasza:
Sziasztok!
Atya ég már bocsika hogyan meritek beoltani ?
Azt sem tudjátok mi van benne!
Ki sem lett tesztelve!!
Bocsánat de én igy gondolom !!
Magamat sem hát még a drága picit!!Lehet hogy most nincs baja de ki tudja mi lesz évek mulva!
Egyik nap azt mondták még nincs kitesztelve az oltóanyag aztán jééé pár napra megkaptuk az engedélyt és lehet oltani a 3 éven aluliakat is!!
Hát köszi én ebből nem kérek össze vissza beszélnek!!
Nikol
2009. dec. 4. 18:57
14/19 anonim válasza:
15 hónapos kislányomat most oltattuk be a napokban, magunkat meg már 1 hónapja. Én is nyugodtabb vagyok így, meg az az igazság, hogy engem nem vígasztalna az a tudat, hogy csak pár gyerek kapja el szövődményesen az egész országban ezt a betegséget, ha azok között ott lenne pont az enyém is. Szegény elhunyt kismama is valószínűleg bízott abban, hogy nem ő lesz azon kevesek egyike, aki elkapja és bele is hal!
Ja, amúgy egyinkünknél sem volt semmi mellékhatása.
2009. dec. 4. 18:57
15/19 anonim válasza:
Most hallottam,hogy másfél hónapja oltatta magát egy férfi és most beteg.Akkor most mi is van?
2009. dec. 4. 19:21
16/19 anonim válasza:
Kedves 18:57-es válaszoló! És ha (ne adja az ég) a te picurod feküdne a jövő héten az intenzíven, akkor el tudnál számolni a lelkiismereteddel, hogy annak ellenére, hogy a tv-ben a felelős szakemberek (nem politikusok) azt szajkózzák naphosszat, hogy oltass, te mégsem tettél meg mindent a gyermeked védelméért? Én sajnos ismerem az egyik szegedi baba anyukáját, hát ő azt mondta, hogy nagyon megbánta, hogy nem oltatott.
2009. dec. 4. 20:58
17/19 anonim válasza:
20.58!
A szádról is vedd le a kisfiamat!!!!
Még belegondolni is szörnyü!!
De ismétlem NEM FOGOK egy olyan oltóanyagot beadatni a kicsikémnek ami nincs kikisérletezve !!Ne az én fiam legyen a kisérleti nyúl!És nagyon sajnálom azoknak a babáit akiket a szüleik beoltatnak!!
És azt nem bocsátanám meg magamnak ha beoltatnám!
2009. dec. 4. 21:08
18/19 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Én meg azokat a gyerekeket sajnálom, akiket nem oltatnak. A fiamat is beoltattuk, így nyugodtan alszom. Természetesen tesztelték az oltóanyagot, a csapból is ez folyik. A vírus jóval veszélyesebb, mint az oltás. Kicsit tájékozódni kellene, nem ilyen vehemensen kiborulni azon, ha valakik (egyre többen szerencsére) másképp vélekednek a helyzetről.
2009. dec. 4. 21:45
19/19 anonim válasza:
Oltattunk két hete,semmi mellékhatás nem volt senkinél,18 hós fiú anyukája.
Egyébként nem értem ezt a fene nagy indulatot az oltás ellen. Szerintem ha kedves anyuka megbetegszik és felír az orvos rá gyógyszert,arról se tudja,hogy hány emberen tesztelték meg mit tartalmaz,mégis beveszi a gyógyulás reményében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!