Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen háztartásbelinek lenni?

Milyen háztartásbelinek lenni?

Figyelt kérdés
Aki nem dolgozik hanem a gyerekekkel/gyerekkel van otthon
2021. dec. 12. 22:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
34%
Marha unalmas lehet, mellette kiszolgáltatott helyzet is
2021. dec. 12. 22:18
 2/32 anonim ***** válasza:
88%
Háztartásbelinek nem azt nevezik, aki átmenetileg otthon van pici gyerekkel.
2021. dec. 12. 22:34
 3/32 anonim ***** válasza:
91%

Én feltalálom magam.

Imádtam a munkámat, de egyszerűen felőrölt az, hogy sem a munkában sem otthon nem tudtam úgy teljesíteni, ahogy szerettem volna.

A gyerekeimet vállaltam, tehát őket màr nem tudom visszacsinálni ( irónia!, ha valaki nem értené) így a munkàt tettem félre.

Engem jobban aggaszt az az idő, amikor a gyerekek már önállóak lesznek, hogy akkor mennyire kellek mèg a munkaerőpiacon.

Nyilván feltalálnám magam akkor is, de jobb lenne, ha kihívásokkal küzdenék.

Mivel sportoló nem vagyok, így ezt a munkában találnàm meg.

2021. dec. 12. 22:38
 4/32 anonim ***** válasza:
82%
A haztartasbeliseg nem függ össze a gyereknevelessel. HTB lehet gyermektelen, sőt, férfi is. Magyarországon lenézik őket, sztereotípiákban gondolkodnak, mint itt az első is.
2021. dec. 12. 22:39
 5/32 anonim ***** válasza:
0%
3-as: és a férjed mikor marad otthon évekre, amíg te visszamész a szeretett munkádba?
2021. dec. 12. 22:40
 6/32 anonim ***** válasza:
89%
#5 Miért kéne otthon maradnia a férjének, ha már nem lesznek babák/kisgyerekek, akik ezt indokolttá tennék?
2021. dec. 12. 23:22
 7/32 anonim ***** válasza:
88%
Kövezzetek meg, de én sosem mennék vissza normál munkahelyre, ha tehetném. Indítottam egy kisvállalkozást, egyelőre örülök, ha nem csak nullára jövök ki, hanem pici plusz is jön, nagyon nagyon remélem, hogy mire nagyobbak lesznek a gyerekek, kinövi magát annyira, hogy ne kelljen visszamennem. Szeretem magamnak beosztani az időmet, szeretek időt tölteni a gyerekeimmel, szeretek sütni-főzni, szeretek farsangi jelmezt varrni…
2021. dec. 13. 02:59
 8/32 anonim ***** válasza:
22%
Már senki nem akar "normális" munkát.Már mindenki vállalkozik.Petsze hogy kényelmesebb,jobb a saját magad urának lenni.Amugy én itthon vagyok babával és imádom.Nem unalmas.Két naponta főzök,ha nem főzök pakolászok,mindig van mit.A gyereket etetem,játszunk,udvaron vagyunk,el ugrunk mamához,barátnőmékhez,tavasszal,nyáron sokat sétáltunk,játszóra jártunk,bevásárolunk stb.El is jön a késő délután és jön haza apa.
2021. dec. 13. 06:02
 9/32 anonim ***** válasza:
84%
Utolso szerintem nen ez volt a kérdés. Te gyesen, gyeden vagy. A háztartásbeli, de javitsatok ki ha tévedek, akinek már intezménybe járnak a gyerekei, tehát nem a gyerekbeveles a munkaja.
2021. dec. 13. 06:19
 10/32 anonim ***** válasza:
0%
Hát már mindegy!😅Félre érthető.Akkor úgy kellett volna kiírni,hogy örökbe fogadó szülők,vagy nevelő szülők.
2021. dec. 13. 06:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!